2020

Szolgáltatásaink

Prevenciós fogászat

Dentálhigiénikus által végzett egyénre szabott szájápolási tanácsadás

A fogszuvasodást, a fogínysorvadást, a fogágybetegséget nem tekintjük betegségnek, nem érezzük fontosnak, mint más betegséget, pedig a fogbetegségek kezdetben lassan, később gyorsabb ütemben súlyosabb formát ölthetnek, egész életünkre kihatással lehetnek, sőt szervezetünkben más súlyos  betegséget is előidézhetnek.

dentálhigiénikus által végzett egyénre szabott szájápolási tanácsadás szűrővizsgálat konzultáció, szaktanácsadás maradó fogak barázdazárása, kibővített barázdazárása fogszabályozás

Bővebben:

A fogaink, a fogágyunk betegsége gyógyszerel nem gyógyítható meg, de megelőzéssel elejét lehet venni a későbbi, nehezen kezelhető elváltozásoknak. A helyes fogápolás, az évenkénti dentálhigiénikus kezelés, a szűrővizsgálat hozzájárul, hogy a szánkban lévő képletek betegségei ne alakulhassanak ki, ne veszítsük el fogainkat, mosolyunk, étkezésünk tökéletes legyen.

30 perc alatt olyan információk birtokába juthat fogai védelme érdekében, amelyek meghatározhatják egy életre fogápolási, szájápolási szokásait, amivel lecsökkentheti a szuvasodást, a fogvesztést, meghosszabbíthatja saját fogainak, fogpótlásainak, implantátumainak élettartamát, ínyének egészségét. Ez a beszélgetés fájdalom és szorongásmentes, kérdezhet bátran, nincs miért izgulnia.

Sokan nincsenek tisztában a helyes fogápolással, a saját fogaik védelmével. Milyen fogkefét használjanak? Melyik fogkrém a legmegfelelőbb? Kézi, vagy gépi fogkefe jobb a fogaik védelme érdekében? Milyen a helyes fogmosási technika? Mivel és hogyan lehet a fogközöket tisztítani? Használjanak-e fogzuhanyt? Milyen a fogköztisztító kefe, mikor és hogyan kell használni? Mikor és mely fogaknál kell fogselymezni, melyeknél kell fogköztisztító kefére váltani? Miért nem elég a fogselyem használata a rágófogaknál? Hogyan ellenőrizhetjük fogápolásunkat? Mi a plakkfestés, mikor  és hogyan tudjuk elvégezni?Ezekre a kérdésekre és még számtalan fontos kérdésre kaphat választ a dentálhigiénikustól rendelési idejükben.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!