2020

Fog-Blog

Mit érdemes tudni a fogfehérítésről?

A káros szokások, mint például az alkoholfogyasztás, dohányzás, kávézás és cukros üdítők fogyasztása elszínezheti a fogakat, amely esetben sokan a fogfehérítést választják.

 

A fogfehérítésnek két típusa létezik: a fogászati rendelőben végzett gyorsfehérítés és az otthoni fogfehérítés, ezek közül a fogorvos által végzett fehérítés számít tartósabbnak. A fogfehérítéshez kétféle szer használható: oxidáló és redukáló fehérítő szerek. A redukáló szerek oxigént vonnak el az elszíneződésből, azonban az így kezelt fogak újra kapcsolatba kerülnek oxigénnel, így ezekkel nem érhetünk el tartós hatást. Az oxidatív fehérítők hidrogén-peroxidot vagy klórt tartalmaznak, amelyek oxigént szabadítanak fel és az elszíneződést tartósan megszüntetik. Az oxidatív szerek hatása körülbelül 2 évig tart, azonban ún. emlékeztető kezelésekkel fenn lehet tartani a fogak színét.

 

Rendelőnkben a szebb mosolyra vágyóknak elmondjuk, hogy a fogfehérítő eljárás egy rendkívül látványos, esztétikai végeredményt adó módszer, ami nem alkalmazható szúvas, lepedékes, fogköves fogakon, ezért általában a fogkőeltávolítás után javasoljuk a fogfehérítést. A fehérítő kezelés után a fogak érzékennyé válhatnak, amelynek megszüntetésére kollégáink hasznos tanácsokkal látják el a pácienseket. Fontos tudni, hogy a szájban lévő pótlások, koronák, tömések, inlay-ek nem fehéríthetőek, ami miatt később esetleg cserére szorulhatnak.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával