2020

Fog-Blog

Mit érdemes tudni a fogfehérítésről?

A káros szokások, mint például az alkoholfogyasztás, dohányzás, kávézás és cukros üdítők fogyasztása elszínezheti a fogakat, amely esetben sokan a fogfehérítést választják.   A fogfehérítésnek két típusa létezik: a fogászati rendelőben végzett gyorsfehérítés és az otthoni fogfehérítés, ezek közül a fogorvos által végzett fehérítés számít tartósabbnak. A fogfehérítéshez kétféle szer használható: oxidáló és redukáló fehérítő szerek. A redukáló szerek oxigént vonnak el az elszíneződésből, azonban az így kezelt fogak újra kapcsolatba kerülnek oxigénnel, így ezekkel nem érhetünk el tartós hatást. Az oxidatív fehérítők hidrogén-peroxidot vagy klórt tartalmaznak, amelyek oxigént szabadítanak fel és az elszíneződést tartósan megszüntetik. Az oxidatív szerek hatása körülbelül 2 évig tart, azonban ún. emlékeztető kezelésekkel fenn lehet tartani a fogak színét.   Rendelőnkben a szebb mosolyra vágyóknak elmondjuk, hogy a fogfehérítő eljárás egy rendkívül látványos, esztétikai végeredményt adó módszer, ami nem alkalmazható szúvas, lepedékes, fogköves fogakon, ezért általában a fogkőeltávolítás után javasoljuk a fogfehérítést. A fehérítő kezelés után a fogak érzékennyé válhatnak, amelynek megszüntetésére kollégáink hasznos tanácsokkal látják el a pácienseket. Fontos tudni, hogy a szájban lévő pótlások, koronák, tömések, inlay-ek nem fehéríthetőek, ami miatt később esetleg cserére szorulhatnak.
Most people with asthma will be given a reliever inhaler. Use a reliever inhaler to treat your symptoms when they occur. They should relieve your symptoms within a few minutes with buy inhalers over the counter. Tell a GP or asthma nurse if you have to use your reliever inhaler 3 or more times a week.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!