2020

Foglaljon időpontot online

  fogorvosi szűrővizsgálattömésfogpótlásfogbeültetésfoghúzásbölcsességfog eltávolításfogszabályozásgyökérkezelésbetétkészítésgyerekfogászatfogínysorvadás kezeléserendelői fehérítésutókezelésállkapocsizületi fájdalomegyéb beavatkozás

  Dr. Völgyesi AdriennDr. Schleffer BarnaDr. Böröcz ÁgnesDr. Hanzsér ZitaDr. Varga EszterVarga Viktória

  fogfehérítésfogkő eltávolításpolírozásszájápolási tanácsadás

  8-1212-1616-20

  Szükséges dokumentumok

  Az első fogászati kezelés előtt az alábbi dokumentumok kitöltését kérhetjük Pácienseinktől rendelőnkben. Amennyiben szeretné megspórolni azt az időt, innen le is tudja tölteni. Utána nincs más dolga, mint kinyomtatni, kitölteni és az első kezelésre elhozni. Előtte kérdezzen rá, hogy személyesen Önnek, melyik dokumentumra lesz szüksége! A rendelőben találkozunk.

  Szolgáltatások

  Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

  Ismerjen meg minket!

  Partnerek

  Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

  Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!