2020

Technológiai fejlesztés az AGIDENT SERVICE Kft.-nél

A „Technológiai fejlesztés az AGIDENT SERVICE Kft.-nél” című, VEKOP-1.2.6-20-2020-00948 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból feltételesen visszatérítendő támogatás formájában történt.

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:        9 779 000.- Ft

INTENZITÁS:                           70%

TÉNYLEGES BEFEJEZÉS:      2020.12.21.

Fogászatunk termelékenységét egy teljesen új, innovatív, modern technológiával újította meg. Sirona A CEREC AC PRIMESCAN CONNECT Intraorális szkenner, az első hibrid fogászati képalkotó rendszer, amely egyidejűleg rögzítette a 3D, az intraorális színes és a NIRI képeket, és lehetővé teszi az időbeli összehasonlítást.

A rendszer hatására a kezeléseket a páciensekkel együtt tudtuk megbeszélni, és a szkenner hardverrésze pedig képes ott helyben a bejelölt paraméterek megadásával a kezelések után állapotot megjeleníteni a beteg részére. Ennek segítségével a páciens döntése után úgy kezdődhetett meg a kezelése, hogy egy gombnyomással az orvos a fájt már továbbította a fogtechnikusnak, aki elkezdheti a CAD/CAM rendszer használatával a kívánt fogpótlások készítését.

Természetesen a szkenner hatalmas segítség az orvosnak a nagyobb kezelések, ill. szájsebészeti beavatkozások, műtétek tervezésekor. Betegeink elvárása, hogy minél gyorsabban minőségi betegellátásban részesüljenek.

A pályázat megvalósításának eredményeképpen vállalkozásunk kapacitásai, termelékenysége nőtt.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával