2020

Technológiai fejlesztés az AGIDENT SERVICE Kft.-nél

A „Technológiai fejlesztés az AGIDENT SERVICE Kft.-nél” című, VEKOP-1.2.6-20-2020-00948 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból feltételesen visszatérítendő támogatás formájában történt. TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:        9 779 000.- Ft INTENZITÁS:                           70% TÉNYLEGES BEFEJEZÉS:      2020.12.21. Fogászatunk termelékenységét egy teljesen új, innovatív, modern technológiával újította meg. Sirona A CEREC AC PRIMESCAN CONNECT Intraorális szkenner, az első hibrid fogászati képalkotó rendszer, amely egyidejűleg rögzítette a 3D, az intraorális színes és a NIRI képeket, és lehetővé teszi az időbeli összehasonlítást. A rendszer hatására a kezeléseket a páciensekkel együtt tudtuk megbeszélni, és a szkenner hardverrésze pedig képes ott helyben a bejelölt paraméterek megadásával a kezelések után állapotot megjeleníteni a beteg részére. Ennek segítségével a páciens döntése után úgy kezdődhetett meg a kezelése, hogy egy gombnyomással az orvos a fájt már továbbította a fogtechnikusnak, aki elkezdheti a CAD/CAM rendszer használatával a kívánt fogpótlások készítését. Természetesen a szkenner hatalmas segítség az orvosnak a nagyobb kezelések, ill. szájsebészeti beavatkozások, műtétek tervezésekor. Betegeink elvárása, hogy minél gyorsabban minőségi betegellátásban részesüljenek. A pályázat megvalósításának eredményeképpen vállalkozásunk kapacitásai, termelékenysége nőtt.
https://cureanxiety247.com diazepam online El medicamento más popular para tratar la disfunción eréctil es la Viagra 100mg.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!