2020

Rendelőnk

agient fogaszatMi nem csak a fogakat látjuk, hanem az egész embert!

Rendelőnk 2001. április 1-én nyitott meg a belváros egyik legszebb utcájában. Ma is ugyanitt, a Kodály kőröndtől csupán egy perc sétára található bejáratunk.

A folyton változó fogászati fejlődést követve, a folyamatos megújulás képességével, szakma iránti tiszteletünkkel és alázatunkkal az Agident Fogorvosi magánrendelő mindent megtesz, hogy ott maradjon a legjobbak között.

A rendelő nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig  8:00 – 20:00, pénteken  8:00 – 14:00 óra.

Ettől eltérő időben csak sürgős esetben, telefonos egyeztetés alapján fogadunk betegeket.

 

Agident fogaszat rendeloA pácienseink ellátása a berendelési idő szerint történik, de előfordulhat, hogy váratlan, sürgős ellátást igénylő betegek kezelése miatt csúszások adódnak. Ilyenkor szíves megértésüket és türelmüket kérjük, hiszen ez bárkivel és bármikor megtörténhet.

Ebben az esetben – ha lehetőségünk van rá – a soron következő betegeket értesítjük a csúszás miatt, ezért kérjük betegeinktől a pontos elérhetősége megadását részünkre.

Bárkivel előfordulhat, hogy az előre egyeztetett időpontban nem tud eljönni a kezelésre. Kérjük, hogy ezt lehetőleg időben jelezze telefonon, hogy lehetőségünk legyen a lemondott időpontban más beteget berendelnünk kezelésre.

Ha észrevétele, javaslata, esetleg panasza van, a recepción könyvecskét talál, amelybe bejegyezheti gondolatait, ötleteit, esetleges sérelmeit.

Fizetési lehetőségek:

Készpénz
Bankkártya
OTP Szép kártya
K&H Szép kártya
MKB Szép kártya
(Ez utóbbi 3-nál a rekreációs zseb használható fel fogászati kezelésre)
Allianz Hungária Egészség Pénztár
Új Pillér Egészség Pénztár
Prémium Egészség Pénztár
Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Medicina Egészség Pénztár
MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
OTP Egészség Pénztér
Patika Egészség Pénztár
Tempo Egészség Pénztár
Vasutas Egészség Pénztár
Vitamin Egészség Pénztár
NAVOSZ Egészség Pénztár
Wellness Egészség Pénztár

Amennyiben weboldalunkon keresztül kívánja megosztani velünk a véleményét, lépjen az Elérhetőségeink oldalra, ahol egy űrlapon keresztül ezt megteheti könnyedén.

 

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával