2020

Rendelőnk

agient fogaszatMi nem csak a fogakat látjuk, hanem az egész embert! 2001. április 01-én nyitott meg rendelőnk a belváros egyik legszebb utcájában. Kezdetben még csak egy orvos és egy asszisztensnő dolgozott együtt, majd bővült a létszámunk, hogy minél több szakterületen megoldjuk a pácienseink fogászati és esztétikai problémáit. Főbb szakterületeink: Prevenciós fogászat Esztétikai fogászat Fogpótlás Endodontia (gyökérkezelés, gyökértömés) Parodontológia Implantáció Fogszabályozás Fogeltávolítás Mikroszkópos kezelés Gyerekfogászat
Agident fogaszat rendelo A pácienseink ellátása a berendelési idő szerint történik, de előfordulhat, hogy váratlan, sürgős ellátást igénylő betegek kezelése miatt csúszások adódnak. Ilyenkor szíves megértésüket és türelmüket kérjük, hiszen ez bárkivel és bármikor megtörténhet. Ebben az esetben – ha lehetőségünk van rá – a soron következő betegeket értesítjük a csúszás miatt, ezért kérjük betegeinktől a pontos elérhetősége megadását részünkre. Bárkivel előfordulhat, hogy az előre egyeztetett időpontban nem tud eljönni a kezelésre. Kérjük, hogy ezt lehetőleg időben jelezze telefonon, hogy lehetőségünk legyen a lemondott időpontban más beteget berendelnünk kezelésre. Ha észrevétele, javaslata, esetleg panasza van, a recepción könyvecskét talál, amelybe bejegyezheti gondolatait, ötleteit, esetleges sérelmeit. Fizetési lehetőségek: Készpénz Bankkártya OTP Szép kártya K&H Szép kártya MKB Szép kártya (Ez utóbbi 3-nál a rekreációs zseb használható fel fogászati kezelésre) Allianz Hungária Egészség Pénztár Új Pillér Egészség Pénztár Prémium Egészség Pénztár Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár Medicina Egészség Pénztár MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár OTP Egészség Pénztér Patika Egészség Pénztár Tempo Egészség Pénztár Vasutas Egészség Pénztár Vitamin Egészség Pénztár NAVOSZ Egészség Pénztár Wellness Egészség Pénztár Amennyiben weboldalunkon keresztül kívánja megosztani velünk a véleményét, lépjen az Elérhetőségeink oldalra, ahol egy űrlapon keresztül ezt megteheti könnyedén.  

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!