2020

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Büszkék vagyunk pácienseink mosolyára

Rólunk mondták
 • Szuperjó csapat, csak ajánalni tudom felnőttnek, gyereknek! A legkorszerűbb felszerelésekkel és technológával dolgoznak! Folyamatosan új palettával bővítik a szolgáltatásaikat. Nem véletlenül keresem fel őket minden évben. Szorongani, izgulni, félni náluk biztosan nem fog senki! A gyerekekkel türelmesek, empatikusak, a legszorongóbb gyerek is már az első találkozásnál oldódik.

  Her Liv

 • A kollégák is szuper cukik, a rendelő is komfortos, jól felszerelt, szóval 10/10!

  Bagolyszkij Ádám

 • Adrienn doktornő kedvességével és profizmusával pillanatok alatt véget vetett egy több évtizedes rettegésnek. 12 érzéstelenítő injekciót adott be úgy, hogy - minden túlzás nélkül - egy pillanatig sem éreztem semmit, ez számomra még azóta is hihetetlen. Igen, létezik fájdalommentes fogtömés, fogkő eltávolítás, fúrás, faragás! Feleségemmel együtt nagyon hálásak vagyunk!

 • Kimondhatatlan hálával tartozom a rendelő minden tagjának, de kiváltképp dr. Völgyesi Adriennek, aki csodát tett a fogaimmal és a lelkemmel is! :) Ezen a helyen végtelenül kedves és barátságos Mindenki, családias hangulat fogad minden alkalommal, a rendelő is komfortos és nagyon jól felszere.

  Sovány Nikoletta

 • Végtelenül kedves csapat, kiváló szakmai felkészültség, precíz és minőségi munkavégzés :) dr. Völgyesi Adrienn doktornőnél jártam, csak ajánlani tudom mindenkinek.

  Sólymos Petra

 • 1987 óta mindig tökéletes ellátást kapok, legutóbb tegnap. Két letört fogat hozott helyre Ági Doktornő rövid idő alatt minden kellemetlenség nélkül. Csak ajánlani tudom!

  Cserépy Zoltán

 • "Ajánlani tudom mindenkinek aki családias,megbízható bánásmódban szeretne részesülni! :)"

  Boér Melinda

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!