2020

Munkatársaink

Csapatunk munkájának az a célja, hogy elégedett és egészséges mosolyokat csaljunk a páciensek arcára. Arra törekszünk, hogy rendelőnkben a páciens jól érezze magát, szeressen visszajárni hozzánk és hogy eloszlassuk a fogorvos szóból eredő félelmeket.

Dr. Völgyesi Adrienn

parodontológus szakorvos

Tapasztalatom szerint az emberek nagy többsége nem tudja, vagy nem ismeri fel, hogy fogágy betegségben szenved, pedig a fogágy épsége a legfontosabb pillére a fog/fogak megtartásának. Számomra nagy kihívás…

tovább olvasom

Dr. Böröcz Ágnes

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A rendelő vezető fogszakorvosa vagyok, célom mindig a családias hangulatú fogászat kialakítása volt, hogy a páciensek nyugodtan, vidáman, feszengés nélkül éljék meg a kezelést, élvezzék mosolyukat és bátran térjenek vissza éves kontrollra hozzánk. Mottóm: Reggel az első dolgunk egy mosoly legyen, mert az határozza meg az egész napunk hangulatát!

Dr. Schleffer Barna implantologus

Dr. Schleffer Barna

Implantációt végző szakorvos

Implantációkat végző fogszakorvos vagyok a rendelőben. Mindemellett esztétikai fogászattal foglalkozom, szakmai tudásom kongresszusokon, workshopokon fejlesztem, mivel a fogászat folyamatosan fejlődik. Mottóm: “ Csak két nap van egy évben, amikor semmit sem tehetsz: az egyik a TEGNAP, a másik a HOLNAP. Tehát csak a MA a megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy, tanulj és elsősorban élj!

Virtlik Olga

Fogászati szakasszisztens

Több, mint 30 éve dolgozom fogászati asszisztensként, ebből 17 éve vagyok a rendelő oszlopos tagja. Jó érzéssel tölt el, hogy a páciensek felé tanúsított empátiám, kedvességem, türelmem a mai napig töretlen. Kedvenc gondolatom: “Nincs jutalom munka nélkül, győzelem erőfeszítés nélkül, győztes csata kockázat nélkül!”

Tószegi Zsuzsanna

Szájsebészeti asszisztens

Szájsebészeti, parodontológiai, implantológiai asszisztensi feladatokat látok el a rendelőben, korábban a Honvéd Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam, onnan ered szeretetem, tiszteletem, alázatom a szakma iránt. Munkámban kitartó, következetes és szigorú vagyok a páciensek érdekeit helyezem mindig előtérbe. Mottóm: Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!

Huszár Anikó

Fogászati szakasszisztens és dentalhigiénikus

2016 óta dolgozom fogászati asszisztensként, később elvégeztem a dentalhigiénikus vizsgát. Számomra fontos, hogy nyugodt, barátságos, vidám légkörben kezelhessük a hozzánk érkező, gyakran szorongó pácienseket. Ha a kezelés után felszabadultan és mosolyogva távoznak az emberek, az a legnagyobb sikerélmény. Mottóm: “Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van!”

Illes Viktor

Illés Viktor

Páciens és praxis koordinátor

Páciens és praxis koordinátor vagyok a rendelőben. A telefonos, vagy személyes időpont foglalások mellett, segítek a betegek félelmének leküzdésében, szorongásuk feloldásában a kezelések előtt. Mindezek mellett feladatom a rendelő adminisztratív tevékenységének elvégzése, kapcsolattartás partnereinkkel. Mottóm: “Mindegy milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz! “ (Buddha)

Spanberger Beáta

Fogászati asszisztens

Segítek a betegek félelmének leküzdésében, szorongásuk feloldásában a kezelések során.

tovább olvasom

Baumgartner Mónika

Páciens koordinátor

Új munkatársunk Baumgartner Mónika, 2020.szeptember 01-től  erősíti csapatunkat páciens koordinátorként. Mosolygós, kedves egyéniségéve, hangjával l találkozhatnak pácienseink telefonon és a rendelőben.

tovább olvasom

Büszkék vagyunk pácienseink mosolyára

Rólunk mondták
 • "Ajánlani tudom mindenkinek aki családias,megbízható bánásmódban szeretne részesülni! :)"

  Boér Melinda

 • "Csakis 5 csillag! Bár mindig rettegve érkezem, de mosolyogva távozom! :)"

  Monori Beáta

 • "Mi is idejárunk és küldjük a betegeket. Remek hely, magas szakértelemmel kombinálva!!!!”

  Szalay Tímea

 • "Profi munka nagyon jó hangulatban! :)”

  Szileczky Éva