2020

Szolgáltatásaink

Konzultáció

Fogaink állapotát nem tudjuk magunk megítélni, ha nincs fájdalom, érzékenység, azt gondolhatjuk, hogy minden rendben van, nincs szuvas fogunk, nincs gyulladás a foggyökerünkön, nincs ínygyulladás, panaszmentesek vagyunk. Nem a legjobb megoldás csak akkor menni fogorvoshoz, ha már jelzéseket kapunk a szánkban, fáj valamink, vérzik az ínyünk, rossz a leheletünk, vagy egyéb jeleket tapasztalunk.
Minden ember számára fontos szabály kellene legyen, hogy évente egyszer részt vegyen egy fogorvosi konzultáción, készüljön OP Rtg felvétel a fogakról a fogágyról. Így fény derülne a rejtett betegségekre, elváltozásokra.
30′ perces konzultáció díja: 22.000 Ft.
Mobil kaszinó Neon54 A Neon54 Casino egy robusztus mobil játékplatformot kínál, amely biztosítja a felhasználók számára a szabadságot, hogy bármikor és bárhonnan élvezhessék kedvenc kaszinójátékaikat.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!