2020

Szolgáltatásaink

Konzultáció

Fogaink állapotát nem tudjuk magunk megítélni, ha nincs fájdalom, érzékenység, azt gondolhatjuk, hogy minden rendben van, nincs szuvas fogunk, nincs gyulladás a foggyökerünkön, nincs ínygyulladás, panaszmentesek vagyunk. Nem a legjobb megoldás csak akkor menni fogorvoshoz, ha már jelzéseket kapunk a szánkban, fáj valamink, vérzik az ínyünk, rossz a leheletünk, vagy egyéb jeleket tapasztalunk.
Minden ember számára fontos szabály kellene legyen, hogy évente egyszer részt vegyen egy fogorvosi konzultáción, készüljön OP Rtg felvétel a fogakról a fogágyról. Így fény derülne a rejtett betegségekre, elváltozásokra.
30′ perces konzultáció díja: 22.000 Ft.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával