2020

Szolgáltatásaink

Endodontia

Fogaink belsejében található a fogbél, a pulpa, amely üreget erek, idegek töltik ki. Szuvasodás, ütés, kopás, sérülés következtében gyulladás, majd a fogbél elhalása következhet be. Ennek gyógyítása gyökérkezeléssel, majd gyökértöméssel lehetséges, hogy a fogakat megtartsuk a fogsorunkban.

A fogbél gyulladása, elhalása sokszor fájdalmas folyamat, ezért a kezelést érzéstelenítésben végezzük, így nyugodtan, izgalom, félelem nélkül lehet beülni a fogorvosi székbe.

A szánkban rengeteg baktérium él, fontos, hogy a nyáltól védjük a fogat a kezelés során, ezért a legtöbb esetben gumilepedőt használunk a kezelés alatt.

A fogainkban 1, 2, 3, sőt 4 csatorna is lehet,amelyek feltárása nem mindig egyszerű feladat, ehhez szükséges a mikroszkóp használata, amely 20-szoros nagyítása lehetővé teszi ezen csatornák pontos feltérképezését.

Mikroszkóp segít a régebbi gyökértömések, betört műszerek eltávolításában is, az esetleg fel nem tárt csatornák felismerésében.

A gyökérkezelés során a csatornák felkeresése után azok tisztítása, fertőtlenítése, majd „gyógyszeres” feltöltése következik, végül ideiglenes töméssel lezárjuk az üreget. 7-10 nap gyógyulási időt követően a fog panaszmentessége esetén kerül sor a gyökértömésre, majd 2 nappal később lehet a végleges restaurációt elkészíteni. Ez lehet betét, korona, vagy híd, hiszen a gyökérkezelt fogak törékenyebbek, fokozott védelemre szorulnak, töméssel ezt a védelmet nem kaphatnák meg.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!