2020

Szolgáltatásaink

Endodontia

Fogaink belsejében található a fogbél, a pulpa, amely üreget erek, idegek töltik ki. Szuvasodás, ütés, kopás, sérülés következtében gyulladás, majd a fogbél elhalása következhet be. Ennek gyógyítása gyökérkezeléssel, majd gyökértöméssel lehetséges, hogy a fogakat megtartsuk a fogsorunkban.

A fogbél gyulladása, elhalása sokszor fájdalmas folyamat, ezért a kezelést érzéstelenítésben végezzük, így nyugodtan, izgalom, félelem nélkül lehet beülni a fogorvosi székbe.

A szánkban rengeteg baktérium él, fontos, hogy a nyáltól védjük a fogat a kezelés során, ezért a legtöbb esetben gumilepedőt használunk a kezelés alatt.

A fogainkban 1, 2, 3, sőt 4 csatorna is lehet,amelyek feltárása nem mindig egyszerű feladat, ehhez szükséges a mikroszkóp használata, amely 20-szoros nagyítása lehetővé teszi ezen csatornák pontos feltérképezését.

Mikroszkóp segít a régebbi gyökértömések, betört műszerek eltávolításában is, az esetleg fel nem tárt csatornák felismerésében.

A gyökérkezelés során a csatornák felkeresése után azok tisztítása, fertőtlenítése, majd „gyógyszeres” feltöltése következik, végül ideiglenes töméssel lezárjuk az üreget. 7-10 nap gyógyulási időt követően a fog panaszmentessége esetén kerül sor a gyökértömésre, majd 2 nappal később lehet a végleges restaurációt elkészíteni. Ez lehet betét, korona, vagy híd, hiszen a gyökérkezelt fogak törékenyebbek, fokozott védelemre szorulnak, töméssel ezt a védelmet nem kaphatnák meg.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával