2020

Szolgáltatásaink

Barázdazárás

Az első őrlőfogak hatéves kor körül bújnak elő, nem előzi meg foghullás, hiszen a tejfogak mögött, 6. fogként jelennek meg a szájban, így kevesen tudják, hogy ez már maradó fog. Ennek rágófelszínén mély árkok lehetnek, melynek tisztítása nehézkes, nem mindig végezhető el optimálisan, ezért ezen  árkok”lezárása” megakadályozza a szuvasodást.

A barázdazárás a szuvasodást megelőző eljárás a maradó örlőfogaknál. A kezelés során az előtörést követően az örlőfogak mély barázdáit lezárjuk egy speciális tömőanyaggal, amellyel megakadályozzuk az előnytelen anatómiai helyzetből kialakulható szuvasodást. A barázdazárást követően évenkénti kontroll szükséges a tökéletes prevenció érdekében. A kezelés fájdalommentesen történik.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával