2020

Szolgáltatásaink

Barázdazárás

Az első őrlőfogak hatéves kor körül bújnak elő, nem előzi meg foghullás, hiszen a tejfogak mögött, 6. fogként jelennek meg a szájban, így kevesen tudják, hogy ez már maradó fog. Ennek rágófelszínén mély árkok lehetnek, melynek tisztítása nehézkes, nem mindig végezhető el optimálisan, ezért ezen  árkok”lezárása” megakadályozza a szuvasodást. A barázdazárás a szuvasodást megelőző eljárás a maradó örlőfogaknál. A kezelés során az előtörést követően az örlőfogak mély barázdáit lezárjuk egy speciális tömőanyaggal, amellyel megakadályozzuk az előnytelen anatómiai helyzetből kialakulható szuvasodást. A barázdazárást követően évenkénti kontroll szükséges a tökéletes prevenció érdekében. A kezelés fájdalommentesen történik.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!