2020

Szolgáltatásaink

Fogszabályozás

Rossz szokások következtében vagy örökletes alapon különféle, akár az állcsontokat is deformáló, fogazati rendellenességek alakulhatnak ki. A szabálytalan fogazat növeli a szuvasodási hajlamot, esztétikailag zavaró, csökkenti a rágás hatékonyságát, és beszédhibát is okozhat.

Vannak olyan jellegű eltérések, amelyek kezelését már korán el kell kezdeni. Célszerű már akár óvodás korban is felkeresni bennünket, hogy a fogváltás menetét folyamatos fogorvosi ellenőrzés mellett nyomon lehessen követni.

Ma már a fogszabályzó készülékek használata elfogadott a felnőttek részére is. A mai modern, megfelelő mozgató erőkkel végzett kezelések eredményesek felnőttkorban is. Sokszor van szükség bedőlt fogak felállítására, torlódott fogak szabályozására, tengelyállás korrekciójára. A cél a saját fogakkal elérhető természetes mosoly és a jó tisztíthatóság, ami szabálytalanul álló fogazatban nehezen kivitelezhető.

A fogszabályozás alatt nagyobb figyelmet kell fordítani a fogmosásra, szájápolásra. A hanyagság nagyon hamar megbosszulhatja magát.

Rendelőnkben használt fogszabályzó készülékek

Kivehető készülékek
– Különböző aktív lemezek
– Funkciós készülékek

Rögzített készülékek
– Fém fogszabályozó készülékek: hagyományos bracketek arany vagy ezüst színben, ill önligirozó bracketek
– Esztétikus fogszabályozó készülékek
– Önligírozó technika – (Damon rendszer, In-Ovation)

Esztétikus fogszabályozó készülékek
– Hagyományos kerámia bracketek, bár drágábbak műanyag társaiknál, de nem színeződnek, töredeznek el a kezelés ideje alatt.
– Inspire Ice bracketek: A ma létező lehető legmagasabb minőségű, legszebb esztétikájú, hagyományos fogszabályozó készülék, amely mesterséges zafírból készült. A bracketek teljesen átlátszóak, kristálytiszták, teljesen felveszik az alattuk levő fog színét és így szinte láthatatlan lesz a fogszabályozó készülék. Ez a legjelentősebb esztétikai különbség a kerámia bracketekkel szemben, amelyek egy adott, opálos fogszínben készülnek. Ezek a bracketek sem színeződnek, töredeznek az idő múlásával, a kezelés ideje alatt végig kíválóan fog kinézni.

A legtöbb esetben rövidebb a kezelési idő a hagyomományos fogszabályozó kezelésekhez viszonyítva, tehát kevesebbszer kell a kezelő orvost felkeresni, és rövidebb idő alatt érheti el a kívánt kezelési végeredményt.

Számos esetben az önligírozó rendszerrel a fogszabályozó kezelés a fog eltávolítása nélkül megoldható. Az eredmény: ragyogó, természetes mosoly, szép arc.

Lehetőségeink szinte határtalanok, csak élni kell vele, hiszen az ápolt, fehér fogazat magabiztossá tesz!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával