2020

Szolgáltatásaink

Betétek, héjak

Inlay, onlay (betét)

Az inlay, onlay, vagy betét egy szájon kívül készült tömés, melyet speciális ragasztó anyaggal rögzítünk a foghoz. Általában akkor javasolt, amikor nagy kiterjedésű a foganyag vesztesége, illetve gyökértömött fogak végleges befejezéséhez ajánlott.
A rágófogak felületén csücsköket és lejtőket találunk, melyek az étel őrléséhez nélkülözhetetlenek. Ezeken a csücskökön ép fogak esetében nagy erők keletkeznek rágáskor, szuvasodás, sérülés következtében ezek a csücskök, lejtők sérülnek, pótlásuknál figyelembe kell venni a rágóerőket, így a nagy foganyag hiányát csak betéttel tudjuk megfelelően pótólni.
A betét készítéséhez speciális üreget alakítunk ki a fogban, amelyről egy kamerával digitális lenyomatot készítünk. Erre a lenyomatra számítógépen megtervezzük a betétet és ennek alapján egy faragógép kifaragja a kiválasztott színű és nagyságú porcelán tömbből a betétet, melyet ragasztóanyaggal rögzítünk a foghoz.

Porcelán héjak

A porcelán héj a fogak külső felületére készült vékony pótlás, mellyel réseket, alaki, vagy színbeli eltéréseket, rendellenességeket tudunk korrigálni nagyfokú foganyag vesztesége nélkül.
Elkészítéséhez tanulmányi lenyomatot veszünk a fogakról, a páciens kívánságának megfelelően a mintán a fogtechnikus megtervezi megfelelő formaváltozást, amelyet a szájban esztétikus anyag segítségével megmutatunk a páciensnek. Ha szükséges, a fogat preparáljuk, majd újabb lenyomatot veszünk, amelyre a fogtechnikus elkészíti a héjat a kívánt színben, majd a héjat egy speciális ragasztóval rögzítjük a fogak felületére.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával