2020

Szolgáltatásaink

Betétek, héjak

Inlay, onlay (betét) Az inlay, onlay, vagy betét egy szájon kívül készült tömés, melyet speciális ragasztó anyaggal rögzítünk a foghoz. Általában akkor javasolt, amikor nagy kiterjedésű a foganyag vesztesége, illetve gyökértömött fogak végleges befejezéséhez ajánlott. A rágófogak felületén csücsköket és lejtőket találunk, melyek az étel őrléséhez nélkülözhetetlenek. Ezeken a csücskökön ép fogak esetében nagy erők keletkeznek rágáskor, szuvasodás, sérülés következtében ezek a csücskök, lejtők sérülnek, pótlásuknál figyelembe kell venni a rágóerőket, így a nagy foganyag hiányát csak betéttel tudjuk megfelelően pótólni. A betét készítéséhez speciális üreget alakítunk ki a fogban, amelyről egy kamerával digitális lenyomatot készítünk. Erre a lenyomatra számítógépen megtervezzük a betétet és ennek alapján egy faragógép kifaragja a kiválasztott színű és nagyságú porcelán tömbből a betétet, melyet ragasztóanyaggal rögzítünk a foghoz. Porcelán héjak A porcelán héj a fogak külső felületére készült vékony pótlás, mellyel réseket, alaki, vagy színbeli eltéréseket, rendellenességeket tudunk korrigálni nagyfokú foganyag vesztesége nélkül. Elkészítéséhez tanulmányi lenyomatot veszünk a fogakról, a páciens kívánságának megfelelően a mintán a fogtechnikus megtervezi megfelelő formaváltozást, amelyet a szájban esztétikus anyag segítségével megmutatunk a páciensnek. Ha szükséges, a fogat preparáljuk, majd újabb lenyomatot veszünk, amelyre a fogtechnikus elkészíti a héjat a kívánt színben, majd a héjat egy speciális ragasztóval rögzítjük a fogak felületére.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!