2020

Szolgáltatásaink

Esztétikus fogszínű tömés

Ez egy fogszínű tömés, amely egy speciális lámpa segítségével fény hatására keményedik, így azonnal használható. Az anyag a fog szöveteinek megfelelően rétegenként helyezhető az üregbe, ezáltal esztétikai hatása az eredeti fog színével megegyező. Mit jelent az esztétikus tömés? A fogaink színe a valóságban nem „csak fehér” a szó nemes értelmében, hanem sok árnyalat megtalálható rajta. A sárga, a barna, a transzparencia és ezeknek különböző árnyalatai mind megfigyelhetők a felszínén. Az esztétika megkívánja, hogy visszaadjuk a fogak eredeti színét és még az élük, illetve a rágófelszínük formáját is. Bővebben: A mai fogászatban az esztétikus tömések készítésénél un. kompozit anyagokat használunk, melyek UV fényre keményednek és kémiai kötéssel kapcsolódnak a fog anyagához. Ezek a kompozitok különböző árnyalatokban kaphatók, így a töméssel a fog eredeti színével megegyező restauráció készíthető. A kémiai kötés nedvességmentes környezetben lesz tökéletes, ezért gyakran kofferdam gumilepedőt helyezünk a fogakra, amely néha kicsit ijesztőnek tűnik, de ideális környezetet biztosít a tömés elkészítéséhez. A metszőfogak sérülései, szuvasodása kezeléséhez gyakran egy kis sablonra van szükség, mellyel a fog eredeti formáját tudjuk visszaadni és a megfelelő fogszín eléréséhez is segítséget nyújt, hiszen ezeknél a fogaknál az esztétika kiemelt fontosságú.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!