2020

Szolgáltatásaink

Esztétikus fogszínű tömés

Ez egy fogszínű tömés, amely egy speciális lámpa segítségével fény hatására keményedik, így azonnal használható. Az anyag a fog szöveteinek megfelelően rétegenként helyezhető az üregbe, ezáltal esztétikai hatása az eredeti fog színével megegyező.

Mit jelent az esztétikus tömés?

A fogaink színe a valóságban nem „csak fehér” a szó nemes értelmében, hanem sok árnyalat megtalálható rajta. A sárga, a barna, a transzparencia és ezeknek különböző árnyalatai mind megfigyelhetők a felszínén. Az esztétika megkívánja, hogy visszaadjuk a fogak eredeti színét és még az élük, illetve a rágófelszínük formáját is.

Bővebben:

A mai fogászatban az esztétikus tömések készítésénél un. kompozit anyagokat használunk, melyek UV fényre keményednek és kémiai kötéssel kapcsolódnak a fog anyagához. Ezek a kompozitok különböző árnyalatokban kaphatók, így a töméssel a fog eredeti színével megegyező restauráció készíthető. A kémiai kötés nedvességmentes környezetben lesz tökéletes, ezért gyakran kofferdam gumilepedőt helyezünk a fogakra, amely néha kicsit ijesztőnek tűnik, de ideális környezetet biztosít a tömés elkészítéséhez.
A metszőfogak sérülései, szuvasodása kezeléséhez gyakran egy kis sablonra van szükség, mellyel a fog eredeti formáját tudjuk visszaadni és a megfelelő fogszín eléréséhez is segítséget nyújt, hiszen ezeknél a fogaknál az esztétika kiemelt fontosságú.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával