2020

Szolgáltatásaink

Digitális röntgendiagnosztika

A számítógép segítségével a röntgenképek közvetlenül megjelennek a képernyőn és szerkeszthetőek, élesebbek, jobban értékelhetőek az orvos számára. Ezáltal egyszerűbben, gyorsabban diagnosztizálhatóak a különböző betegségek, elváltozások. Nincs hosszú várakozás az előhívásra, sötétkamra, vegyszerek (környezetszennyezés), hibás felvételek, tárolási nehézségek. Ez az eljárás a páciensek számára kedvezőbb, mivel a felvétel elkészítése közben 90%-kal kevesebb röntgensugár terhelés éri a szervezetet!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával