2020

Szolgáltatásaink

Depurálás (Fogkőeltávolítás)

A fogkő lerakódása az egyik fő oka a fogínygyulladásnak, fogínyvérzésnek és az ezeket követő fogágybetegségeknek, a fogak idő előtti elvesztésének. Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk a száj tökéletes tisztaságára, mert csak így biztosítható a fogak, a tömések és a fogpótlások hosszú élettartama. A fogkövek eltávolítását gépi és kézi eszközökkel végezzük, melyet a eredményes tisztítás érdekében a polírozás követ. A kezelés végén a pácienseket személyre szabott szájhigiénés tanácsokkal látjuk el az otthoni fogápoláshoz.

Olvasd el a témával kapcsolatos cikkünket ››› Jaj! mit tegyek? Vérzik az ínyem!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával