2020

Szolgáltatásaink

Depurálás (Fogkőeltávolítás)

A fogkő lerakódása az egyik fő oka a fogínygyulladásnak, fogínyvérzésnek és az ezeket követő fogágybetegségeknek, a fogak idő előtti elvesztésének. Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk a száj tökéletes tisztaságára, mert csak így biztosítható a fogak, a tömések és a fogpótlások hosszú élettartama. A fogkövek eltávolítását gépi és kézi eszközökkel végezzük, melyet a eredményes tisztítás érdekében a polírozás követ. A kezelés végén a pácienseket személyre szabott szájhigiénés tanácsokkal látjuk el az otthoni fogápoláshoz. Olvasd el a témával kapcsolatos cikkünket ››› Jaj! mit tegyek? Vérzik az ínyem!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!