2020

Szolgáltatásaink

Esztétikus koronák, hidak

Esztétikus korona

Koronát abban az esetben készítünk, ha a fog erősen elszíneződött, sok foganyag hiányzik belőle, nagy tömés van benne. A korona minden oldalról beborítja a fogat, védi a külső behatásoktól.

Bővebben:

A koronához a fog minden oldalából el kell foganyagot csiszolni, majd lenyomatra készíti el a fogtechnikus a megfelelő fogpótlást, amelyet speciális ragasztóval rögzítünk a foghoz.
Anyagát tekintve lehet fémkerámia, vagy fémmentes (cirkónium-dioxid, lithium-diszilikát, földpátkerámia) korona.
A fémkerámia korona alapja fémötvözet, amelyre a porcelán leplezés égetéssel kerül. A frontfogaknál ez a korona nem ad élethű eredményt, ezért ezen a területen a fémmentes fogpótlást javasoljuk, amelynek anyaga csak kerámia, a foghoz hasonló fényáteresztő képességgel. Ezért olyan élethűek ezek a koronák. Kisebb pótlások elkészítéséhez a rágófogak területére is készíthető kerámia fogmű, amennyiben a páciens nem csikorgat, nincs az ellenkező oldalán nagyfokú foghiánya, nincs harapási eltérése és még néhány kritériumnak meg kell felelni ezen a területen.
A cirkonium-dioxid egy fogszínű fém, amely elfedi a nagyobb fokú elszíneződéseket, 2 foghiány is pótólható vele. Manapság már porcelán leplezés nélkül, digitális kivitelezésben csak ebből az anyagból is készülhet fogmű.

Hídpótlás

1-2, esetleg 3 fog hiánya esetén, amennyiben a hiányt terhelhető fogak határolják, hídpótlás készíthető. Ebben az esetben a hiányt határoló fogakat le kell csiszolni, lenyomatot kell venni a fogakról, erre készít a fogtechnikus hidat, ahol a lecsiszolt fogakra ragasztott koronák tartják a hiányt pótló fogakat. A híd anyaga lehet fémkerámia, cirkónium-dioxid, esetleg 1 foghiány pótlására lithium-diszilikát. A koronákat felragasztjuk a fogakra egy erre alkalmas ragasztóval.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával