2020

Fog-Blog

Csillogó mosoly fogékszer segítségével

Manapság egyre gyakoribb, hogy elsősorban a hölgyek fogékszer segítségével varázsolják esztétikusabbá és csillogóbbá mosolyukat. Amennyiben Te is szeretnéd feldobni gyönyörű mosolyodat egy fogékszerrel, fordulj hozzánk bátran, számos színű és formájú ékszer közül választhatsz!

 

Hogyan történik a felhelyezés?

A fogékszerek felhelyezéséhez korábban egy apró mélyedést csiszoltak a fogfelszínbe, azonban a korszerű fogászati megoldásoknak köszönhetően manapság erre már nincsen szükség: az ékszer felhelyezése egy speciális ragasztóanyaggal történik. Az eljárás körülbelül 10-15 percet vesz igénybe és teljes mértékben fájdalommentes. A fogékszert általában a 2-es metszőfogra helyezzük fel, azonban a felhelyezés előtt megvizsgáljuk a harapást, hogy az ékszer biztosan ne akadályozza a fogak helyes illeszkedését. Ezután megtisztítjuk a fogfelszínt, felvisszük a ragasztóanyagot a fogra, majd UV-fény segítségével 10-20 másodperc alatt rögzítjük az ékszert.

 

Mennyire tartós?

Az ékszer tartóssága egyénenként változó lehet, függ a harapási szokásoktól, a fogfelszíntől és a tapadástól, de általában 1-2 évig a fogon marad.

 

Mindenkinek felhelyezhető fogékszer?

Műfogra, illetve koronára nem helyezünk fel fogékszert, ezenkívül azonban bárkinek felhelyezhető. A tökéletes tapadást akadályozhatja, ha a fog felszíne túlságosan barázdált, azonban ez nem zárja ki az ékszer felhelyezésének lehetőségét, csak a fennmaradás időtartamát rövidítheti le.

 

Hogyan lehet eltávolítani?

A fogékszer bármikor könnyen lepattintható, nem károsítja a fogfelszínt, a maradék ragasztó pedig polírozással eltüntethető, így akár a leszedés után rögtön új ékszert kérhetsz.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával