2020

Fog-Blog

Csillogó mosoly fogékszer segítségével

Manapság egyre gyakoribb, hogy elsősorban a hölgyek fogékszer segítségével varázsolják esztétikusabbá és csillogóbbá mosolyukat. Amennyiben Te is szeretnéd feldobni gyönyörű mosolyodat egy fogékszerrel, fordulj hozzánk bátran, számos színű és formájú ékszer közül választhatsz!   Hogyan történik a felhelyezés? A fogékszerek felhelyezéséhez korábban egy apró mélyedést csiszoltak a fogfelszínbe, azonban a korszerű fogászati megoldásoknak köszönhetően manapság erre már nincsen szükség: az ékszer felhelyezése egy speciális ragasztóanyaggal történik. Az eljárás körülbelül 10-15 percet vesz igénybe és teljes mértékben fájdalommentes. A fogékszert általában a 2-es metszőfogra helyezzük fel, azonban a felhelyezés előtt megvizsgáljuk a harapást, hogy az ékszer biztosan ne akadályozza a fogak helyes illeszkedését. Ezután megtisztítjuk a fogfelszínt, felvisszük a ragasztóanyagot a fogra, majd UV-fény segítségével 10-20 másodperc alatt rögzítjük az ékszert.   Mennyire tartós? Az ékszer tartóssága egyénenként változó lehet, függ a harapási szokásoktól, a fogfelszíntől és a tapadástól, de általában 1-2 évig a fogon marad.   Mindenkinek felhelyezhető fogékszer? Műfogra, illetve koronára nem helyezünk fel fogékszert, ezenkívül azonban bárkinek felhelyezhető. A tökéletes tapadást akadályozhatja, ha a fog felszíne túlságosan barázdált, azonban ez nem zárja ki az ékszer felhelyezésének lehetőségét, csak a fennmaradás időtartamát rövidítheti le.   Hogyan lehet eltávolítani? A fogékszer bármikor könnyen lepattintható, nem károsítja a fogfelszínt, a maradék ragasztó pedig polírozással eltüntethető, így akár a leszedés után rögtön új ékszert kérhetsz.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!