2020

Fog-Blog

Tudod mit jelent az EESZT, miért hasznos és mit kell tudni róla?

Tudtad, hogy van egy egészségügyi informatikai felület, ahol Te magad is tájékozódni tudsz a saját egészségügyi állapotoddal kapcsolatos adatokról?

Ez az EESZT, vagyis az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér, amely egy egységes informatikai felület, ez lehetővé teszi, hogy az egészségügyi ágazatok között kommunikáció jöjjön létre, de mi magunk is megnézhetjük a saját felületünket, szabályozhatjuk az adataink láthatóságát, hozzáférhetőségét az egyes  egészségügyi ágazatok számára.  Ezen a felületen láthatjuk az összes egészségügyi adatunkat, leleteinket, gyógyszerszedésünket, kezeléseinket, orvosi beavatkozásainkat, labor eredményeinket, mindent, ami egészségünkkel, betegségünkkel kapcsolatos.

Miért hasznos ez nekünk?

Ha elmegyünk panaszainkkal egy orvoshoz, csinálnak pl laborvizsgálatot, ennek eredménye felkerül ebbe a térbe, mi magunk is meg tudjuk nézni, de ha egy másik szakorvoshoz is mennünk kell, aki szintén szeretne labor vizsgálatokat, ő is betekintést nyer a korábbi leletek eredményeibe, nem kell újra vért venni tőlünk. Ha kíváncsiak vagyunk korábbi egészségügyi adatainkra, ezen a portálon megnézhetjük.

Hogyan férünk hozzá?

Minden felhasználó kizárólag a saját egészségügyi adatait láthatja. A belépés az Ügyfélkapun keresztül történik. Először be kell lépni az Ügyfélkapunkba, ehhez meg kell adnunk az ügyfélkapus felhasználónevünket és jelszavunkat, majd a TAJ számunk megadásával bejelenkezünk az EESZT felületünkre. Itt lehet megismerni, elérni, letölteni a velünk kapcsolatos , ide feltöltött egészségügyi dokumentumainkat, adatainkat.

Itt tudunk rendelkezni ezekről az adatainkról, hogy mely orvos, egészségügyi szolgáltató férhessen hozzá, mik azok az adatok, leletek, melyek “titkosak” maradjanak.

 

 

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával