2020

Fog-Blog

Hogyan készíts erős 100%-ban természetes antibiotikumot

Lassan beköszöntenek a hűvösebb napok, könnyebben lehetünk betegek, jól jön egy természetes, otthon megtalálható finomságokból készült gyógyhatású készítmény! Gyerekeknek is adható! Ez a recept szuper hatékony, köszönhetően az olyan összetevőinek, mint például a méz vagy a kurkuma. Az arany színe miatt arany orvosságként is emlegetett keveréket nagyon egyszerű elkészíteni, és az alábbi hozzávalókra lesz szükséged:
  • 1 evőkanál kurkuma
  • 100 gramm méz
  • 2 evőkanál almaecet
  • 1 teáskanál reszelt citromhéj
  • egy csipet feketebors
Keverd jól össze a kurkumát, a borsot és az almaecetet. Majd add hozzá a reszelt citromhéjat, és végül a mézet. Addig keverd, míg sima, homogén állaga nem lesz. Tedd a keveréket egy lezárható üvegbe és tárold a hűtőben. Egy kávéskanál  naponta, ha megfázásos megbetegedést tapasztalsz, használd bátran, pikk-pakk meggyógyúlsz tőle!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!