2020

Fog-Blog

Kedves Pácienseink!

Ki gondolta volna, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor alig várjuk majd, hogy fogászatra mehessünk!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy rendelőnk 2020. június 02.-tól ismét a járvány előtti rendben nyitja ki kapuit a várakozó páciensek előtt. Természetesen a járvány alatti higiéniás rendben végezzük a kezeléseket, a bejelentkezés csak előzetes telefonos egyeztetés után lehetséges, a rendelőben a sürgősségi ellátás alatti rend betartása most is kötelező érvényű mind a páciensek, mind a rendelő dolgozói számára. A betartandó rend piktogramja megtalálható a facebook oldalunkon, kérjük nézze át, érdemes tájékozódni a járványügyi előírásainkról. Korábban megkezdett, vagy félbehagyott kezelések miatt felvesszük a kapcsolatot betegeinkkel, folytatnánk a megkezdett munkáinkat, de keressenek Önök is  minket bátran fogászati problémáikkal! Reméljük minden kedves Páciensünk és családjaik, ismerőseik átvészelték a karanténos időszakot fertőzés nélkül, mindenki az életét, a körülményeit, a munkáját  átértékelve, pozitív gondolatokkal, egy kicsit másként kezdi a pandémia utáni időszakot. Mi is sokmindent másként látunk, életünk apró szépségeit jobban észre fogjuk venni és más dolgok lesznek számunkra fontosak, szükségesek és halaszthatóak a jövőben.

Új munkaruhában, kicsit más körülmények között, de most is mosolygósan várunk mindenkit rendelőnkben!

Agident rendelő csapata

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával