2020

Fog-Blog

Fogszabályozós Pácienseinknek

Kedves Fogszabályozós Pácienseink!

Szeretnénk minden kivehető vagy rögzített készüléket hordó páciensünket megkérni, hogy az alábbi    instrukciók szerint készítsen  magáról illetve fogairól fényképet és küldje el a rendelo@agident.hu email címre, vagy a 06 30 6262 924 telefonszámra üzenet formájában.

Fogszabályozás karanténban

Miért kérjük a fotókat?

A rendelőnkben használt készülékek, akár kivehető, akár rögzített, szorgosan dolgoznak a fogakon, rendszeres kontroll azonban elengedhetetlen a jó eredmény eléréséhez. A járvány miatt ezek a találkozások sajnos elmaradtak, de követni szeretnénk a jelenlegi helyzetet, hogy lássuk hol tart a készülékek hatása, szükség van-e sürgős beavatkozásra.

4 db fotót kérünk elkészíteni, szükségük lesz mindkét kezük 2-2 ujjára, így fotós is kell a fényképezéshez. Csak szájfotókat készítsenek!

  • kérünk egy fotót szemből zárt fogakkal mosolyogva
  • egyet kérünk szemből nyitott fogakkal úgy, hogy közben mindkét kéz 2-2 ujjával oldalt kérjük eltartani az ajkakat
  • kérünk 1-1 fotót ugyanúgy az ajkakat eltartva a jobb és a bal oldalról zárt fogakkal

Akinek van a két fogsora közötti gumija, vagy tolórugója, kérjük az is legen rajta a fotókon.  A telefonnal készült fotók tökéletesek, csak kérjük legyenek élesek!

A képek elkészítéséhez mellékeltünk 2 videót, az egyik a fotózás előtti helyes kézmosásról szól  a másik a fotók elkészítéséhez ad instrukciókat.

Az elkészült fotókat kérjük a rendelo@agident.hu emailcímre, vagy a 06306262924 telefonszámra üzenetben elküldeni a teljes név + fogszabi kontroll szöveggel.

Kérjük a fotók készítése előtt tekintse meg a mellékelt videókat!

A képeket kiértékeljük és szükség szerint értesítést küldünk a további teendőkről.

Várjuk a képeket!

Köszönettel és üdvözlettel !

Mosolygós szép napokat kíván az Agident rendelő csapata

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával