2020

Fog-Blog

Fogszabályozós Pácienseinknek

Kedves Fogszabályozós Pácienseink!

Szeretnénk minden kivehető vagy rögzített készüléket hordó páciensünket megkérni, hogy az alábbi    instrukciók szerint készítsen  magáról illetve fogairól fényképet és küldje el a rendelo@agident.hu email címre, vagy a 06 30 6262 924 telefonszámra üzenet formájában.

Fogszabályozás karanténban

Miért kérjük a fotókat?

A rendelőnkben használt készülékek, akár kivehető, akár rögzített, szorgosan dolgoznak a fogakon, rendszeres kontroll azonban elengedhetetlen a jó eredmény eléréséhez. A járvány miatt ezek a találkozások sajnos elmaradtak, de követni szeretnénk a jelenlegi helyzetet, hogy lássuk hol tart a készülékek hatása, szükség van-e sürgős beavatkozásra.

4 db fotót kérünk elkészíteni, szükségük lesz mindkét kezük 2-2 ujjára, így fotós is kell a fényképezéshez. Csak szájfotókat készítsenek!

  • kérünk egy fotót szemből zárt fogakkal mosolyogva
  • egyet kérünk szemből nyitott fogakkal úgy, hogy közben mindkét kéz 2-2 ujjával oldalt kérjük eltartani az ajkakat
  • kérünk 1-1 fotót ugyanúgy az ajkakat eltartva a jobb és a bal oldalról zárt fogakkal

Akinek van a két fogsora közötti gumija, vagy tolórugója, kérjük az is legen rajta a fotókon.  A telefonnal készült fotók tökéletesek, csak kérjük legyenek élesek!

A képek elkészítéséhez mellékeltünk 2 videót, az egyik a fotózás előtti helyes kézmosásról szól  a másik a fotók elkészítéséhez ad instrukciókat.

Az elkészült fotókat kérjük a rendelo@agident.hu emailcímre, vagy a 06306262924 telefonszámra üzenetben elküldeni a teljes név + fogszabi kontroll szöveggel.

Kérjük a fotók készítése előtt tekintse meg a mellékelt videókat!

A képeket kiértékeljük és szükség szerint értesítést küldünk a további teendőkről.

Várjuk a képeket!

Köszönettel és üdvözlettel !

Mosolygós szép napokat kíván az Agident rendelő csapata

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!