2020

Fog-Blog

Tisztelt Pácienseink!

Szeretnénk mindenkit értesíteni, hogy rendelőnk egyenlőre zavartalanul működik a megszokott rendelési időben. A korábbiakhoz hasonlóan egyeztetett időpontban tudjuk fogadni pácienseinket, míg az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat ( ÁNTSZ ) másképpen nem rendelkezik.

Kérünk mindenkit, hogy amennyiben beteg, vagy influenzás beteget ápol, vagy mostanában repülőn utaztak, vagy a közelmúltban fertőzött országban jártak, legalább 14 napig ne keressék fel rendelőnket saját és rendelőnk dolgozóinak egészsége érdekében a járványra való tekintettel! Kizárólag egészséges pácienseket tudunk ellátni! A járvány terjedésének megakadályozása közös érdekünk!

Megértésüket köszönjük!

Agident fogorvosi rendelőnk kis csapata

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával