2020

Fog-Blog

Működési rend karanténban

Kedves Pácienseink! A kialakult járványügyi helyzet miatt orvosi, szülői kötelezettségünknek eleget téve a mai napon összedugtuk a fejünket, mérlegeltük a kockázatot, a lehetőségeket, pácienseink és a csapatunk veszélyeztetettségét, hiszen a szakmából adódóan a levegő útján terjedő vírus fertőzés miatt az egyik legveszélyesebb tevékenységet végezzük. Az elkövetkező hetekben, akár hónapokon keresztül is, ezt nem látjuk még pontosan meddig, a legfőbb feladatunk a járvány terjedésének megakadályozása. Napi szinten nyomon követjük az események alakulását, a változásokat, ezek ismeretében felelősségteljes döntéseket hozunk. online fogászati segítség Rendelőnk működése megváltozik, a bejelentett pácienseinket személyesen tájékoztatjuk kezeléseik változásáról. A halasztható beavatkozásokat későbbi időpontra tesszük át, a megkezdett munkáinkat sürgősségük figyelembevételével egyedileg a pácienssel egyeztetve végezzük el. A sürgősségi ellátás továbbra is lesz rendelőnkben, az ide sorolható betegségek a következők:
  • a fogak friss baleseti sérüléseinek ellátása ( visszahelyezése, sínezése, gyógyszeres kötése, esetleg eltávolítása ),
  • a fogból kiinduló gyulladások ellátása ( gyökérkezelése, esetleg a fog eltávolítása )
  • a fogmeder gyulladása, bölcsességfog körüli gyulladt lágyszövetek konzervatív kezelése,
  • szájüregen belüli tályog megnyitása,
  • a nyelést vagy légzést akadályozó idegentest eltávolítása,
  • a szájnyálkahártya és az ajak gyulladásos megbetegedéseinek gyógyszeres ellátása,
  • állkapocsficam visszahelyezése,
  • az arcideg által kiváltott roham helyi érzéstelenítéssel történő csillapítása,
  • bármilyen eredetű szájüreg környéki vérzés csillapítása ( tamponnal, fedőkötéssel, véralvadást fokozó gyógyszerek helyi alkalmazásával, varrattal ).
Home office a fogászatban nehezen kivitelezhető, ennek ellenére megpróbáljuk ezt a tevékenységet „testre szabni”. A honlapunkon, a facebook oldalunkon és e-mailen keresztül bármikor állunk rendelkezésre tanácsadással, szóbeli, vagy írásbeli segítséggel. Küldhetnek fényképet, írásos kérdést felénk, szívesen válaszolunk, megpróbáljuk a problémákat ily módon megoldani. A személyes találkozást most minimálisra kell csökkenteni. Telefonunk él, ( 06 30 6262924 ), szóbeli tájékoztatást tudnak kérni ezen az úton is, sürgős esetben természetesen segítünk a rendelőben. A vírus legveszélyeztetettebb korcsoportja a 65 év feletti emberek, ezért dr Böröcz Ágnes és Virtlik Olga munkáját most nélkülözni kell. ( Koruk maradjon titok! ) Dr Völgyesi Adrienn, dr Schleffer Barna és dr Gólics Tamás sürgősségi ellátás szintjén várja pácienseinket előre egyeztetett időpontban. Sajnos a fogszabályozó kezelések nem tartoznak a sürgősségi ellátás körébe, a következő intézkedésig kérjük türelmüket, a változásról értesíteni fogjuk kedves pácienseinket. Mit tehetünk ebben a szorult helyzetben?
  • Mindenkitől kérjük, hogy tartsa be a társas érintkezéseket korlátozó intézkedéseket!
  • Fontos a személyes higiéniai előírások betartása, követése!
  • Ne csak a saját érdekeinket nézzük!
  • Tájékozódjunk hiteles forrásból és ne terjesszünk rémhíreket!
Kérünk mindenkit, hogy maradjon otthon, rendezze át életét, kézfogás, ölelés helyett mosolyogjon többet. A járvány miatt nem kell mindent sötéten látni, tudomásul kell venni a helyzetet, el kell fogadni a kihívásokat, de nem szabad feladni semmit, pozitívnak kell maradnunk. Nem szabad hagyni, hogy a félelem eluralkodjon rajtunk, lehetnek még céljaink, álmaink! A célok, az álmok, a pozitív gondolkodás erőt ad a testünknek és a lelkünknek. Minden ember számára felírom a mosolyreceptet, 3×2 étkezés előtt és után, a recept kiváltásáról mindenki maga gondoskodjon, a dózis fokozatosan emelhető szükség esetén, túladagolás nem jár mellékhatásokkal. Köszönjük megértésüket, kérünk mindenkit, hogy vigyázzon magára, családjára, szüleire, nagyszüleire. Rajtunk is múlik, hogy minél előbb visszatérhessünk a megszokott kerékvágásba.  

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!