2020

Fog-Blog

Működési rend karanténban

Kedves Pácienseink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt orvosi, szülői kötelezettségünknek eleget téve a mai napon összedugtuk a fejünket, mérlegeltük a kockázatot, a lehetőségeket, pácienseink és a csapatunk veszélyeztetettségét, hiszen a szakmából adódóan a levegő útján terjedő vírus fertőzés miatt az egyik legveszélyesebb tevékenységet végezzük. Az elkövetkező hetekben, akár hónapokon keresztül is, ezt nem látjuk még pontosan meddig, a legfőbb feladatunk a járvány terjedésének megakadályozása. Napi szinten nyomon követjük az események alakulását, a változásokat, ezek ismeretében felelősségteljes döntéseket hozunk.

online fogászati segítség

Rendelőnk működése megváltozik, a bejelentett pácienseinket személyesen tájékoztatjuk kezeléseik változásáról. A halasztható beavatkozásokat későbbi időpontra tesszük át, a megkezdett munkáinkat sürgősségük figyelembevételével egyedileg a pácienssel egyeztetve végezzük el.

A sürgősségi ellátás továbbra is lesz rendelőnkben, az ide sorolható betegségek a következők:

 • a fogak friss baleseti sérüléseinek ellátása ( visszahelyezése, sínezése, gyógyszeres kötése, esetleg eltávolítása ),
 • a fogból kiinduló gyulladások ellátása ( gyökérkezelése, esetleg a fog eltávolítása )
 • a fogmeder gyulladása, bölcsességfog körüli gyulladt lágyszövetek konzervatív kezelése,
 • szájüregen belüli tályog megnyitása,
 • a nyelést vagy légzést akadályozó idegentest eltávolítása,
 • a szájnyálkahártya és az ajak gyulladásos megbetegedéseinek gyógyszeres ellátása,
 • állkapocsficam visszahelyezése,
 • az arcideg által kiváltott roham helyi érzéstelenítéssel történő csillapítása,
 • bármilyen eredetű szájüreg környéki vérzés csillapítása ( tamponnal, fedőkötéssel, véralvadást fokozó gyógyszerek helyi alkalmazásával, varrattal ).

Home office a fogászatban nehezen kivitelezhető, ennek ellenére megpróbáljuk ezt a tevékenységet „testre szabni”. A honlapunkon, a facebook oldalunkon és e-mailen keresztül bármikor állunk rendelkezésre tanácsadással, szóbeli, vagy írásbeli segítséggel. Küldhetnek fényképet, írásos kérdést felénk, szívesen válaszolunk, megpróbáljuk a problémákat ily módon megoldani. A személyes találkozást most minimálisra kell csökkenteni. Telefonunk él, ( 06 30 6262924 ), szóbeli tájékoztatást tudnak kérni ezen az úton is, sürgős esetben természetesen segítünk a rendelőben.

A vírus legveszélyeztetettebb korcsoportja a 65 év feletti emberek, ezért dr Böröcz Ágnes és Virtlik Olga munkáját most nélkülözni kell. ( Koruk maradjon titok! )

Dr Völgyesi Adrienn, dr Schleffer Barna és dr Gólics Tamás sürgősségi ellátás szintjén várja pácienseinket előre egyeztetett időpontban. Sajnos a fogszabályozó kezelések nem tartoznak a sürgősségi ellátás körébe, a következő intézkedésig kérjük türelmüket, a változásról értesíteni fogjuk kedves pácienseinket.

Mit tehetünk ebben a szorult helyzetben?

 • Mindenkitől kérjük, hogy tartsa be a társas érintkezéseket korlátozó intézkedéseket!
 • Fontos a személyes higiéniai előírások betartása, követése!
 • Ne csak a saját érdekeinket nézzük!
 • Tájékozódjunk hiteles forrásból és ne terjesszünk rémhíreket!

Kérünk mindenkit, hogy maradjon otthon, rendezze át életét, kézfogás, ölelés helyett mosolyogjon többet. A járvány miatt nem kell mindent sötéten látni, tudomásul kell venni a helyzetet, el kell fogadni a kihívásokat, de nem szabad feladni semmit, pozitívnak kell maradnunk. Nem szabad hagyni, hogy a félelem eluralkodjon rajtunk, lehetnek még céljaink, álmaink! A célok, az álmok, a pozitív gondolkodás erőt ad a testünknek és a lelkünknek.

Minden ember számára felírom a mosolyreceptet, 3×2 étkezés előtt és után, a recept kiváltásáról mindenki maga gondoskodjon, a dózis fokozatosan emelhető szükség esetén, túladagolás nem jár mellékhatásokkal.

Köszönjük megértésüket, kérünk mindenkit, hogy vigyázzon magára, családjára, szüleire, nagyszüleire. Rajtunk is múlik, hogy minél előbb visszatérhessünk a megszokott kerékvágásba.

 

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával