2020

Fog-Blog

Megvalósítható a home office a fogorvosoknál?

A koronavírus fertőzés miatt merült fel, hogy aki teheti home office formában végezze el munkáját a cégeknél. Elgondolkodtunk kis csapatunkkal az ötleten, de csak mosolyogtunk, hiszen a fogorvosi tevékenység nem igazán végezhető el ily módon. Vagy mégis valamilyen szinten megvalósítható?

fogorvos sos

A lehetőség  hamar megérkezett! Kicsit bizarr a történet, de beláttuk, nem is olyan megvalósíthatatlan a fogorvosi home office, bár  a mi home office munkánk eltér a megszokott tartalomtól. Délutános műszakom miatt a délelőttöt otthonomban töltöttem, amikor a honlapunkon keresztül megkeresés érkezett hozzám. Egy győri aggodó anyuka kérte segítségünket kisfia fogászati problémája megoldására. Látta facebook oldalunkon a 2016 szeptemberében elvégzett beavatkozásunkat, amikor egy kis betegünk iskolai balesete következtében kirepült maradó felső metszőfogát visszahelyeztük a helyére. Ennek a bejegyzésnek a hatására kért tőlünk tanácsot, fényképet küldött a kisfia fogairól, amelyen jól látható volt a probléma, amelyre keresett az anyuka megoldást. Nem tudott a közeljövőben Budapestre jönni gyermekével, de szerette volna tudni, mi van a kis lurkó fogával, hogyan tudná meggyógyítani. A fényképet látva, kértem még más irányú felvételt is, elmondott még néhány fontos infót és végül tanácsokkal láttam el, ami megnyugtatta és nagyon hálás volt a gyors segítségért.

online fogorvosi segítség

A mai digitális világban már nincs lehetetlen, a technika rengeteg lehetőséget rejt magában, az okos telefonokkal már a fogászati home office „kezeléssel” is segíteni tudunk, legalább tanácsok szintjén. Természetesen nem tudunk fogat húzni, vagy tömni, nem lehet fogpótlást készíteni de egy jó tanács, egy javaslat nagy segítség lehet a tanácstalan pácienseknek.

Száz szónak is egy a vége, ha nem teljes körű, de hasznos lehet a fogorvosi home office!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával