2020

Fog-Blog

Szép fogak, magabiztos, harmonikus mosoly már nem elérhetetlen álom!

Kedves páciensünk fogai  évek alatt erősen megkoptak, sok foga körül ínyvisszahúzódás alakult ki, ahol a fogkefe miatt ék alakú kopások keletkeztek. Nagyon szeretett volna fehérebb fogakat,  ennek érdekében fogfehérítésen is részt vett, de a fogak szerkezete nagy és tartós színváltozást nem tett lehetővé. A rágófelszíni kopások miatt a harapása megsüllyedt, megszűnt a szemfogvezetés, a frontfogak élei is kopni kezdtek. Ezek miatt került sor a „mosolytervezésre”, amelynek során helyreállítottuk a megsüllyedt harapást, visszaállítottuk a rágófogak felszíni csücskeit, barázdáit, kipótoltuk a metszőfogak lekopott éleit és fehérebb fogakat kapott a páciens. 

Agident fogászat

agident fogaszat

A kezelést tanulmányi lenyomatvétellel, fényképek készítésével kezdtük, majd támasztócsap segítségével regisztráltuk az állkapocs optimális helyzetét. Ezt digitális tervezés követte, amelyet megmutattunk a páciensnek is, megbeszéltük a látványt, figyelembe vettük kéréseit, majd harapásemelő sínt kapott, amelyet hordania kellett. Közel egy év elmúltával kezdtük a végleges megoldás kivitelezését, amely során a fogak koronákat kaptak a helyreállított harapási magasságnak megfelelően. A helyes fogápolás elsajátítása nagyon fontos része a kezelésnek, hiszen a fogak és a fogágy állapotának megtartása hosszú távon csak az utasítások pontos betartásával lehetséges, amelynek elmaradhatatlan része az évenként elvégzett dentálhigiénikus kezelés is.

agident esztétika fogaszat

A mellékelt képek mutatják a kezelési folyamatot és az eredményt, amellyel a páciens elégedett, mosolya magabiztos, arca harmonikus, önbizalommal telt.

agident esztétikai fogászat

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával