2020

Fog-Blog

Hallottál már a MediCall alkalmazásról? Érdemes megismerkedni vele!

Rosszul érezted magad, volt már egészségügyi problémád, amivel nem tudtad eldönteni, hogy hová menjél, milyen orvost keressél? Kezedben voltak leletek, amelyeket nem tudtál értelmezni, de kíváncsi lettél volna mit mutatnak az eredmények? Hétvégén, ünnepnapon kellett volna orvosi segítség, magad, vagy gyermeked számára, de nem tudtad merre indulj el?

Medicall

Ezekben a dolgokban és még sok más egészségügyi kérdésekben segít a MediCall, amely egy olyan mobil alkalmazás, melyet azonnal elérhet bárki és beszélhet szakorvossal több, mint 50 szakterületen, kérhet egy gombnyomással házi vizitet gyermek- és felnőtt orvostól, térképen láthatja, mikor érkezik a segítség. Éjjel nappal elérhető akár hétvégén is. Érdemes megismerkedni a lehetőséggel és letölteni mobil telefonra, hiszen bármikor szükség lehet rá! További információkat a www.medicall.cc weboldalon lehet találni.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával