2020

Fog-Blog

Tudod, hogy az első rágófogak 6 éves kor körül törnek elő?

Bizony nagyon sok szülő nem tudja, hogy gyermekének 6 éves kora körül bújik elő az első maradó rágófoga. Ez azért fontos, mivel nem előzi meg tejfog kiesése, alul, felül a tejfogak mögött jelennek meg ezek a fogak. Ha számolgatjuk a tejfogacskákat, alul is 10, felül is 10 van belőlük normál esetben. Ha a középvonaltól számoljuk a fogakat, a sor végén lévő hatodik fog már biztosan felnőtt fog.

Agident fogaszat

A statisztikák szerint ezeket a fogakat veszítik el az emberek a legnagyobb számban, mert nem fordítanak a tisztításukra kellő figyelmet, hiszen „azok még úgy is kiesnek”! Ha elől már látható maradó metszőfog, azt megelőzte a tejfog kiesése, így könnyű felismerni. Az előbújó 6. fognak mély, zegzugos barázda rendszere lehet, emiatt, ha nem jól mossuk meg, könnyen szuvasodhatnak.

Ennek megelőzésére lehet ezeken a fogakon barázdazárást végezni, amely fájdalmatlan beavatkozás és védi a fogat a romlástól. Számoljuk meg 5-7 éves gyermekünk fogait? Milyen eredmény született? Ha nem vagyunk biztosak a dologban, érdemes felkeresni fogorvosunkat gyermekünkkel, hogy tudjuk, mire kell jobban odafigyelni fogaik egészsége érdekében!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával