2020

Fog-Blog

Hogyan lehet kisebb esztétikai hibákat korrigálni porcelán héjakkal?

Sok embernél tapasztaltam, hogy nem kedveli kicsit szabálytalan fogazatát, de mivel egészséges fogai vannak, fogszabályozásra nem szeretne vállalkozni, koronák miatt nem szívesen csiszoltatná le a fogait, más megoldást keres a szabályos fogazat elérésére. Ilyen lehetőség minimális preparálással elkészíthető héjakkal megszüntetni a rendellenességet.
A szabálytalanság mértékétől függ az előkészítés mértéke, előfordulhat, hogy nem is kell a fogak felületén változtatni, úgy kaphatnak porcelán héjakat, melyekkel a fogak élethű és szabályos formát kaphatnak. Ezeket a héjakat speciális ragasztóval rögzítjük a fogak külső felszínére, akár még az eredeti színt is meg lehet velük változtatni. Fantasztikus változást lehet elérni velük, kérj tanácsot, érdeklődj a lehetőségekről!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!