2020

Fog-Blog

Néhány szó fogorvosainkról!

Már írtunk a recepciósok, az asszisztensnők, a „láthatatlan” segítők munkájának fontosságáról, nem szeretnék megfeledkezni fogorvosainkról sem. Ők azok, akiknek a tekintetét keressük kezelés közben, remélve, hogy nem fog fájni semmi, tátott szájjal nézünk fel rájuk, hiszen ahogy beülünk a székbe lefektetnek. Az ő kezük tűnik el szánkban könyékig, amikor dolgoznak és közben homlokunkra kell kiírnunk válaszainkat, hiszen mindig akkor kérdeznek, amikor tuti nem tudunk válaszolni, mivel a szánkat úgy telerakták mindenféle dologgal, hogy levegőt is alig kapunk.

A fogászat sokszínűsége miatt munkájukban szakosodni kellett, mivel már olyan sok szakterület alakult ki, hogy képtelenség mindent megtanulni, az újabb ismereteket folyamatosan, napra készen maradéktalanul elsajátítani. Rendelőnkben mi is megosztottuk az egyes területeket, az implantációkat, a szájsebészeti beavatkozásokat Dr Schleffer Barna végzi, ő építi fel az implantátumokra a szép fogakat is. Ő az, aki humorával, nyugodtságával rendkívüli hangulatot tud teremteni a kezelések alatt.

Jó fogorvos Budapesten

A szabálytalan fogsorokat Dr Gulyás Zsuzsanna rendezi „katonás” sorba. Szakértelme kimagasló, amelyet számos csodás, rendezett fogsor bizonyít.

A fogágy, a fogíny hibáit Dr Völgyesi Adrienn gyógyítja meg, ő ad hasznos fogápolási tanácsokat is, ha látja a hiányosságot a szájakban, ő „varázsolja” vissza az ínyt a fogakra, hogy megszűnjön a fognyaki érzékenység, készít olyan fémmentes koronákat, amelyeket az íny nagyon szeret és nem húzódik vissza mellette.  Mosolya, vidámsága, empátiája, kedvessége eltereli a páciensek figyelmét az  esetleges  fájdalomról. Emellett kezeli az apróságokat, próbálja elűzni félelmüket, felhívja a szülők figyelmét a megelőzés fontosságára.  A gyökérkezelés, a gyökértömés nagyon aprólékos, hosszadalmas és nagy figyelmet igénylő beavatkozás, igazán mondhatom, hogy unalmas is a páciens számára.

Dr Gólics Tamás végzi ezt a kezelést, amelyhez sokszor mikroszkópra is szüksége van, hiszen „lyukban még 2-3-4 másik lyukat találni” nem könnyű feladat! Ő is kezeli nagy empátiával az apróságokat, kedvességével hamar elnyeri bizalmukat.

Dr. Gólics Tamás fogorvosAz esztétikai fogászat, a kóros harapások, fogszorítások, csikorgatások  megszüntetése, amellyel hihetetlen módon sok testi panaszt is meg lehet szüntetni, Dr Böröcz Ágnes feladata. Ő  rendelőnk vezető fogszakorvosa, aki a a fogászati kezeléseken kívül még a rendelő működéséhez szükséges dolgokat, hivatalos papírmunkákat, ügyeket, kötelező bejelentéseket, lejelentéseket, személyi, gazdasági dolgokat is intézi, azt szokták mondani „ő a tyúkanyó„ a rendelőben.

Így áll össze a kis csapatunk, olyanok vagyunk, mint egy kis család, egymás munkáját segítjük, kiegészítjük, támogatjuk.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!