2020

Fog-Blog

Kik a „láthatatlan” segítői rendelőnknek?

Ki gondolná, hogy hány olyan ember segíti rendelőnk munkáját, akik nincsenek nevesítve, a páciensek nem is találkoznak velük, de munkájukkal hozzájárulnak, hogy gördülékeny, tiszta, probléma mentes legyen a rendelés. Ezek az emberek mind hozzátesznek sikereinkhez, felsorolásuk nem is olyan egyszerű.

Reggelente tisztaság fogadja dolgozóinkat, pácienseinket a takarító csapat éjszakai munkája után. Kiürítik a szemeteseket szétválasztva a veszélyes hulladékot, a szelektív szemeteket, szellőztetnek,  felporszívóznak, felmosnak, portalanítanak, kimossák, fertőtlenítik  a mosdókat, mosogatókat, WC-ket, letörlik a bútorokat, elvégzik a rendszeres feladatokat, pl ajtó, ablak, hűtő, konyha szekrény tisztítás, feltöltik a szappanadagolókat, papírtörlő tartókat, a szemeteseket ellátják tiszta zacskókkal.És még sorolhatnánk! Köszönjük munkájukat!

A gépek működéséhez szükségünk van szerelőkre, akik meghibásodás esetén telefon hívásunkra azonnal jönnek és elhárítják a hibát, kicserélik, beszerzik a hiányzó, rossz  alkatrészeket, egyszerűbb esetben telefonon nyújtanak segítséget, ha magunk is megbirkózunk a javítással. Velük néha találkoznak a páciensek is! Gyorsak, precízek és mosolyogva jönnek, még akkor is, amikor már túl vannak a munkaidejükön, hogy tudjunk a rendelési időben dolgozni, ne kelljen lemondani a kezeléseket. Hálásak vagyunk nekik munkájukért!

Külön köszönettel tartozunk az informatikai hátteret biztosító munkatársainknak, akik szerencsére már sok esetben távolból is tudnak nekünk segíteni. Néha a pokolba kívánhatnak minket, hiszen nem vagyunk túl képzett csapat a számítógépek kezelésében. Kivételt képeznek ez alól fiatal orvosaink,  akik már a születésükkor magukba szívták az informatika csínyját-bínját. Számítástechnika nélkül már nem lehet a mai világban élni, de az idősebbek nem olyan profik, így gyakran adunk meglepő feladatokat az informatikusoknak. Ők is éjjel-nappal szolgálatban vannak, hogy zavartalanul tudjuk rögzíteni a kezeléseket a rendszerbe. Köszönjük, hogy megoldják a „váratlan hibákat”, amiket a gép kiír!

Láthatatlan segítőink még a fogászati kereskedő cégek, amelyek teljesítik rendeléseinket, beszerzik a kért anyagokat, eszközöket, még a váratlan kéréseknél sem néznek ránk nagy szemekkel, hanem előkerítik azt, amit szeretnénk kapni. Jelzik az új eljárásokat, anyagokat, eszközöket, nincs lehetetlen kérés, előteremtik a dolgokat még a föld alól is, ha kell! Néha előfordul, hogy „észrevétlenül” kifogy valami, a recepciósok hívására rövid időn belül már hozzák is a kért anyagot, hogy munkánk gördülékeny legyen. Sokszor még késő este is hozzák a megrendelt árut fáradságot nem kímélve! Köszönjük önzetlen segítségüket!

A fogtechnikusokról sem szabad megfeledkeznünk, bár ők egy kicsit kevésbé „láthatatlanok”, ők többet találkoznak a páciensekkel, hiszen a szép, esztétikus, az arccal harmonizáló fogpótlás elkészítéséhez elengedhetetlen a személyes találkozás. Ők készítik a gyönyörű fogműveket, nekik küldjük el a páciensekről általunk készített fotókat, lenyomatokat, nekik mondjuk el a betegek kívánságait, amelyek néha nehéz feladat elé állítják őket. A páciensek mindig „tegnapra„ kérik a fogakat, nem szeretnek sokáig fog nélkül lenni,a mi érthető is, de a munkafázisokat nem minden esetben lehet rövidíteni. Nekik is haladni kell a fejlődésben, mindig nyomon kell követniük az új technológiákat. Hálásak vagyunk gyorsaságukért, innovatív tevékenységükért is!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!