Fog-Blog

Mit hoz a jövő a fogászatban?

A legújabb orvosi technológiákat tanulmányozva arra a megállapításra juthatunk, hogy a kezelések és a megelőzések terén számos változást fogunk tapasztalni a jövőben. Néhány évtizeddel ezelőtt az emberek nem tudták elképzelni sem, hogy mekkora fordulatot fognak hozni a számítógépek az élet minden területén, ugyanúgy még megjósolni sem lehet hová fog fejlődni a technológia.

A fogászat jövője

Az őssejtek használata szájszövetek regenerálása terén, vagy a nyáldiagnosztika ma már jól ismert eljárások, de hamarosan még megdöbbentőbb változásokkal fogunk találkozni.

Hallottál már a plazma fogkefékről, melyek impulzuson alapuló, atmoszférikus plazma segítségével hoznak létre ionokat és elektronokat, amik gyengítik és teljesen megszüntetik a fogkő és a fog felszínének a kapcsolatát?

Tudod mik azok a biomarkerek, amelyek több tucat betegség kapcsán már hasznosnak bizonyultak?  Ezek segítségével eljöhet az az idő, amikor csak besétálunk egy gyógyszertárba, kiválasztjuk annak a betegségnek a biomarkerét tartalmazó kazettát, amelyre kíváncsiak vagyunk, az érzékelőre ejtve néhány csepp nyálat, majd egy elemző készülékbe helyezve a kazettát, percek alatt az okos telefonunkra érkező üzenetből megtudhatjuk, hogy az adott betegség fenyeget-e minket, vagy sem.

Hallottál már arról a rágógumiról, amely keserű ízt kibocsájtva képes jelezni, ha gyulladás van a szervezetünkben? Néhány perces rágózás után máris kiderül, ha valami komoly betegség veszélye  áll fenn.

Izgalmasnak ígérkezik a jövő mind a fogászat, mind az egész orvostudomány terén a diagnosztika, a kezelés és a megelőzés kapcsán egyaránt. Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy mindezeknek az új dolgoknak tanúi lehetünk és a csodálatos tudományos fejlődéseket átélhetjük.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával