Fog-Blog

Hallottál már a Snap-On-Smile sínről?

Ez egy hosszú távú ideiglenes kivehető sínféleség, amelynek csupán esztétikai célja van, pl. erősen elszíneződött, vagy lekopott fogak ideiglenes leplezésére használható. Segítségével áthídalhatók ideiglenesen esztétikai hiányosságok, de terápiás vagy funkcionális célra nem alkalmasak!

Snap on smile sín

Ezek a sínek lenyomat alapján készülnek, figyelembe vesszük a páciens igényeit a „változáshoz” és a lehetőségekhez igazodva kapjuk a végeredményt. A sín elfedi a meglévő fogakat, de fogszabályozásra alkalmatlan. A kisebb rendellenességeket képes korrigálni, pl. rövidebb, lekopott fogak, de az erősen soron kívül álló fogaknál csak a többi fog kijjebb állítására képes. A színe, formája választható, de figyelembe kell venni a meglévő fogak helyzetét, formáját is.

Snap on smile

Létezik egy olyan verziója ennek a sínnek, amely már funkcionális célokra is alkalmas, ezt funkcionális esztétikai sínnek nevezzük, amely CAD/CAM eljárással készül. Ezekkel a sínekkel meg lehet tervezni a páciens számára a lekopott, korábbi foghúzások következtében létrejött szabálytalanságok korrigálását, látni lehet vele a páciens „jövőbeni” fogsorát és korrigálni, illetve „tesztelni” lehet vele, hogy a megváltoztatni kívánt harapási rendellenességeket megszüntetve hogyan reagál az állkapocs ízület, a rendszeres fej- és nyakfájás csökken-e, tud-e a páciens  „érhetően” beszélni, rendesen enni, inni.  Ezekkel a sínekkel választ kapunk arra, hogy milyen új záróharapási helyzetben érzi jól magát a páciens, mennyi korrekció végezhető el az adott szájban, milyen állású, hosszúságú és formájú fogak ideálisak a páciensnek, milyen fonetikai változásokkal jár az új fogazat. Ezeket a síneket folyamatosan kell hordani a páciensnek, ezzel kell beszélnie, enni, inni, aludni, de tisztításhoz ki kell venni a szájából. A sín viseléséről a páciens elmondja véleményét, javítható a felülete, így jutunk el az „ideális” állapothoz, amely a páciens számára egy jobb, élhetőbb életet teremt. A hosszabb hordás eredménye lesz, hogy a sín kivétele után már hiányérzete lesz a páciensnek, sőt fájdalmat is érezhet. A kialakított új helyzet alapján biztonságosan elkészíthető a végleges fogpótlás, amely már nem fog meglepetéseket okozni sem a fogorvosnak, sem a páciensnek!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával