2020

Fog-Blog

Kiábrándító a rossz lehelet!

Kiábrándító a rossz lehelet! Tapasztaltad már Te is?

Ugye milyen kellemetlen, ha valakivel beszélgetsz és árad feléd a szájából a rossz szag? Nem is tudsz figyelni a mondanivalójára, azon töröd a fejed, hogyan fejezd be minél gyorsabban a diszkurzust! Hogyan lehet megmondani a másiknak, lehet-e szólni emiatt, hiszen magunknak sajnos nem érezzük leheletünket.

Rossz lehellet

Egy kutatás szerint az emberek 35%-a számára kiábrándító a rossz lehelet, visszataszítóbb, mint az izzadságszag, vagy az unalmas társaság. Az egészséges mosoly, a szép fogazat a partner választásban is nagy hangsúlyt kap, könnyebb csábítani ápolt szájjal, mint szájszaggal.  Vannak olyan ételek, amelyek erős „illatanyagukkal” még másnap is „nyomott” hagynak a leheletünkben, ilyen a hagyma, a fokhagyma. Ez azonban 1 napnál nem tart tovább. Ha valakinek tartósan rossz a lehelete, annak valószínűleg az oka azoknak  a bűzös gázoknak a jelenléte a szájban, melyeket a rossz fogak, a gyulladt íny, vagy a nyelv felületén megtapadó baktériumok bocsátanak ki. Ez ellen lehet védekezni, meg lehet szüntetni, és a megelőzése is egyszerű. A lyukas fogakat be kell tömni, a gyulladt ínyt alapos és helyes fogápolással, fogkő eltávolítással el lehet kerülni, meg lehet gyógyítani, a lepedékes nyelvet le kaparni nyelvtisztító lapoccal.

A megelőzésben a rendszeres és megfelelően végzett fogápolás segít és ezzel elkerülhető a kellemetlen szájszag, könnyebben találhatunk partnert, szívesebben beszélgetnek velünk.

Az évenként elvégzett fogkő eltávolítás, a rendszeres kontroll hatalmas lépés a egészséges és szép mosoly felé!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!