2020

Fog-Blog

Kiábrándító a rossz lehelet!

Kiábrándító a rossz lehelet! Tapasztaltad már Te is?

Ugye milyen kellemetlen, ha valakivel beszélgetsz és árad feléd a szájából a rossz szag? Nem is tudsz figyelni a mondanivalójára, azon töröd a fejed, hogyan fejezd be minél gyorsabban a diszkurzust! Hogyan lehet megmondani a másiknak, lehet-e szólni emiatt, hiszen magunknak sajnos nem érezzük leheletünket.

Rossz lehellet

Egy kutatás szerint az emberek 35%-a számára kiábrándító a rossz lehelet, visszataszítóbb, mint az izzadságszag, vagy az unalmas társaság. Az egészséges mosoly, a szép fogazat a partner választásban is nagy hangsúlyt kap, könnyebb csábítani ápolt szájjal, mint szájszaggal.  Vannak olyan ételek, amelyek erős „illatanyagukkal” még másnap is „nyomott” hagynak a leheletünkben, ilyen a hagyma, a fokhagyma. Ez azonban 1 napnál nem tart tovább. Ha valakinek tartósan rossz a lehelete, annak valószínűleg az oka azoknak  a bűzös gázoknak a jelenléte a szájban, melyeket a rossz fogak, a gyulladt íny, vagy a nyelv felületén megtapadó baktériumok bocsátanak ki. Ez ellen lehet védekezni, meg lehet szüntetni, és a megelőzése is egyszerű. A lyukas fogakat be kell tömni, a gyulladt ínyt alapos és helyes fogápolással, fogkő eltávolítással el lehet kerülni, meg lehet gyógyítani, a lepedékes nyelvet le kaparni nyelvtisztító lapoccal.

A megelőzésben a rendszeres és megfelelően végzett fogápolás segít és ezzel elkerülhető a kellemetlen szájszag, könnyebben találhatunk partnert, szívesebben beszélgetnek velünk.

Az évenként elvégzett fogkő eltávolítás, a rendszeres kontroll hatalmas lépés a egészséges és szép mosoly felé!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával