2020

Fog-Blog

Társkeresés a fogászatban

Ábrándos fejjel ülök a tükör előtt és arról elmélkedek, hogy egyedül vagyok a gondjaimmal, társra vágyom. Egy kellemes, segítő társra a jóban, a bajban, a gondjaim megoldásában. Hogyan válasszak a hatalmas kínálatból? A kinézete alapján? A „csomagolás” sokszor csalóka, megtévesztő. A belső tulajdonságok alapján döntsek? Ezeket az első találkozáskor még nem tudom megítélni pontosan. Kérjem ki a barátnőm véleményét? Nem biztos, hogy ő is ugyanolyan szempontok alapján döntene. Bízzak a megérzéseimben? Ebben a témában talán nem a legjobb megoldás lenne, néhányszor már csalatkoztam bennük. Mi lenne nekem a legjobb? Mik a kívánságaim? Mik a vágyaim, szükségleteim? Társkeresés a fogászatban Fontos, hogy legyen velem mindig, segítsen, ha problémám van, kellemes legyen és megbízható, a bajban mellettem álljon és támogasson, védjen, ha szükségem van rá, ápoljon, ha éppen kell, de óvjon meg, ha veszély leselkedik rám. Ki tudna nekem segíteni ebben a nehéz döntésben? Talán a fogorvosom? Igen! Ő tudja nekem megmondani pontosan, hogy milyen „társra„ vágyom a fogaim, a fogágyam, a szám egészségének, épségének megtartásában, betegségének gyógyításában, melyik szájápolási termék a legjobb számomra, hogy ne vesszek el a hatalmas kínálat tengerében. Nem érdemes a polcok előtt ácsorogva választani, mert a kínálat megtévesztő. Kérdezd meg bátran fogorvosod véleményét, hogy melyik fogkefe, fogkrém, öblögető, fogselyem és fogköztisztító a legjobb számodra! Ne dönts önállóan, mert nem biztos, hogy arra van szükséged, amit a kosaradba teszel.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!