2020

Fog-Blog

Mit jelent az Air-brush kezelés a fogászatban?

Mit jelent az Air-brush kezelés a fogászatban? Mikor használható? Mi lesz az eredménye? Erről a kezelésről talán még sokan nem is hallottak, pedig érdemes megismerni! Az Air-brush kezelés a professzionális fogtisztítás kiegészítő kezelése lehet, de alkalmazható önállóan is, ugyanis az ultrahangos fogkő eltávolítással sok esetben a fogakra felrakódott elszíneződések nem távolíthatóak el teljes mértékben bizonyos területekről pl. a rágófogak barázdáiból, vagy a szorosan egymás mellett álló fogak felszíneiről.

A dohányzás, a vörösbor, a kaliforniai paprika, a paradicsom, a cola, a kávé, a  tea  fokozott fogyasztása pigmentlerakódásokat okoz ezeken a helyeken, melyek nem hozzáférhetők sem az ultrahangos készülék finom vége, sem a kézi depurátor számára.  A homokfúvás ezt a problémát orvosolja, segítségével simák és sok esetben fehérebbek lehetnek fogai.

Air-brush fogászati kezelés A kezelés folyamán nagy nyomású vízsugárral apró szemcséjű homokport fúj a parodontológus szakorvos, vagy a dentálhigiénikus  a fogakra, mely a nehezen elérhető helyekre is bejut és a fogfelszín károsítása nélkül a legmakacsabb szennyeződést is eltávolítja. A végeredmény sima, csillogó fogak és egy elégedett mosolyú páciens.  A páciensek kényeztetéséhez hozzájárul, hogy ezek a finom porok ízesített formában is válaszhatók!

Kicsit vicces a kezelés, mivel ez a nagyon finom homok nemcsak a fogakra kerül, hanem száll mindenhová, így egy kis védőfelszerelés viselése elengedhetetlen mind az orvos, mind a páciens részéről, különben olyanok lennénk a kezelés végére, mintha maszkot viselnénk. Érdemes kérni, kipróbálni akár fogfehérítés helyett is!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!