2020

Fog-Blog

Milyen fogkefefejet használjak az elektromos fogkefémhez?

Természetesen kérdezze meg kezelőorvosát! Komolyra fordítva a szót, szeretnénk egy kis segítséget nyújtani mindenkinek, hogy a kínálatból, melyiket érdemes választani. Rendelőnk az Oral-B elektromos fogkefe pártján áll, ehhez többféle fogkefefej kapható a fogak, az íny igénye szerint. Elektromos fogkefe fogkefefej Az Oral-B Precision Clean nevű fej a mindennapos szájápoláshoz javasolt a tisztább fogakért és az egészséges fogínyért. Az Oral_B Floss Action a fogak között felgyülemlett lepedéket távolítja el egyedülálló mikropulzáló sörtéi segítségével, behatol a fogközökbe, gyengéden, de alaposan tisztít. A kiváló fogköztisztításra vágyó pácienseknek ajánlott. Az Oral-B 3D White a felületi elszíneződések ( pl. kávé, tea, dohányzás ) eltávolításában jár élen, a polírozó tölcsért a fogkrém jobb megtartására és a felületi elszíneződések gyengéd eltávolítására tervezték. Olyan pácienseknek ajánlott, akik sokat fogyasztanak színező anyagokat tartalmazó élelmiszert, de fehér fogakra vágynak. Oral-B Sensitive a gyulladt, vagy érzékeny fogíny, valamint az érzékeny fogak alapos, de gyengéd tisztítására készült, az extra puha sörték kímélik az érzékenyebb területeket, de mégis gondosan tisztítanak. Műtétek után, fogínybetegségben szenvedőknek, implantátum behelyezését követően, vagy fognyaki érzékenység esetén ajánlott a használata. Oral-B Orthodontic speciálisan kifejlesztett pótfej azoknak, akik fogszabályozó készüléket viselnek, ahová az ételmaradék könnyebben beragad, nehezebben lehet a fogak felületéhez hozzáférni. Oral-B Power Tip a nehezen hozzáférhető, szűk területeken felgyülemlett lepedék eltávolítására készült. A fogközök tisztítására kifejlesztett sörték beférnek a fogak közé, a hidak, koronák, implantátumok, fogszabályozó eszközök és egyéb felépítmények mögé, alá. Híddal, koronákkal, implantátummal fogszabályozó készülékkel, vagy preciziós fogpótlást viselők részére ajánlott. Oral-B TriZone fogkefefej a kézi fogkeféhez hasonló, a manuális fogmosást kedvelők számára készült.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!