2020

Fog-Blog

Mi a különbség a kézi és az elektromos fogkefe használata között?

Kézi fogmosásnál 400-600 mozdulatot végzünk, szemben az elektromos fogkefével történő fogmosással, ahol ez a szám 8800 percenként, így a lepedékeltávolítás sokkal hatékonyabb.

Kézi fogkefe használatánál nincs visszajelzés, hogy milyen erővel mossuk fogainkat, ezzel szemben az elektromos fogkefe automatikusan érzi és kijelzi, ha túlzott erővel használjuk a fogkefénket.

kézi vagy elektromos fogkefe
A kézi fogmosás idejét senki nem méri, míg az elektromos kefe 2 percig folyamatosan működik, majd akadozni kezd, ezzel jelzi, hogy a fogmosási idő lejárt. Természetesen tovább is lehet használni, de az ajánlott fogmosási idő a 2 perc.

Kézi fogmosásnál többnyire vízszintes irányban mozgatjuk a fogkefét, amely nem jó technika, elektromos fogkeféknél a fej körkörös mozgása minden fogfelszínt alaposan megtisztít.

Kézi fogkefe cseréjét ritkábban végezzük el, mivel nem mindegyik kefén van cserejelző színes sörtesor, míg az elektromos fogkefék mindegyikén egy kék sörtesor kopása jelzi, hogy cseréljük le a fogkefénket.

Ezek a legfontosabbak, amiért érdemes kézi fogkefénket elektromos fogkefére lecserélni!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával