Fog-Blog

Mikor vállal a fogorvos garanciát a munkájára?

Az elvégzett kezelésekre beavatkozásokra, fogművekre a fogorvos különböző mértékű garanciát vállal. Ennek feltétele, hogy a páciens betartsa a gondozási, szájápolási, használati anácsokat, a kezelés befejezését követően félévente kontroll vizsgálaton vegyen részt és évente minimum egyszer igénybe vegyen egy professzionális szájhigiéniai kezelést.

Mikor vállal a fogorvos garanciát a munkájára?
A páciens elveszti a garanciát, ha nem jelenik meg félévente esedékes kontroll vizsgálaton, minimálisan évente egyszer nem történik nála professzionális dentálhigiéniai kezelés, az elkészült fogmű sérülése külső behatás eredménye (pl. leejtés miatti törés), ha a kezelőorvos által ajánlott fogápolást, gondozást nem tartja be, ha a páciens más rendelőben javítást végeztet a kezelt fogon, vagy fogművön. Garancia a gyökérkezelt, gyökértömött fogakra nem vállalható. Rendelőnként eltérhet a garancia mértéke.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával