2020

Fog-Blog

Hogyan tisztítsam az implantátumomat?

Évente több millió implantátum készül az emberek szájába. Ezek helyes ápolása nem mindig könnyű feladat, külön meg kell tanulni! Minden felszínük nem tisztítható meg a hagyományos fogkefével, elkerülhetetlen a fogköztisztító kefék használata, amely maradéktalanul eltávolítja az íny és az implantátum találkozásánál megrekedt lepedéket. Ezek különböző méretben kaphatók, a rések nagyságának megfelelően kell kiválasztani a legmegfelelőbbet.


Az extra keskeny fogkefefejjel könnyebben elérhetők az implantátum külső részei. A két implantátum közötti területek gondozásához speciális fogselyem, a Superfloss használta javasolt, mely először nehéznek tűnik, de el lehet sajátítani egy kis gyakorlással.

Az implantátum körül maradt lepedék ínygyulladást, fogínysorvadást eredményez, amely végső esetben az implantátum elvesztéséhez vezethet. Az implantátum behelyezése utáni kontroll vizsgálatokon a fogorvos látja, hogy helyes-e a páciens szájápolása, fel tudja hívni a figyelmet az esetleges hiányosságokra, így meghosszabbíthatjuk az implantátum élettartamát!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával