Fog-Blog

Tájékoztató a gyökértömésről!

Vannak esetek, amikor a ‪gyökérkezelés (első kezelés) során megtörténhet a ‪gyökértömés is, de a legtöbbször a végleges gyökértömést csak többedik alkalommal tudjuk elkészíteni. Ennek során a fertőzésmentes és megfelelő mértékben feltágított gyökércsatornákba teljes körü szárítás után végleges gyökértömés készül, de a fog koronai részét sokszor még csak ideiglenesen zárjuk le.

A gyökértömés után minden esetben kontroll röntgenfelvételt készítünk, amelyen a végleges gyökértömést értékeljük. E kezelések során és a végleges gyökértömés után kb. 1 hétig a fog érzékeny lehet a rágásra. A frissen gyökérkezelt/gyökértömött fog fájhat is, főképp ha gyulladásban volt a kezelés megkezdése előtt.

Ez a fájdalom a kezelés után, az érzéstelenítő elmúlásakor, valamint éjszaka lehet a legerősebb, majd enyhül. Minden nappal egyre kevésbé érzékeny. Ha nem szűnik a fájdalom és lüktető jellegű, akkor azonnal jelentkezzen rendelőnkben, mert ilyen esetben szükséges egy újabb gyökércsatorna tisztítás és gyógyszeres zárás.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával