2020

Fog-Blog

Kézi vagy gépi fogmosást válasszam?

Biztosan Te is törted már a fejed azon, hogy gépi vagy kézi fogkefével tisztítsd a fogaidat. Milyen érvek szólnak egyik vagy másik mellett, ami megkönnyítené a döntést? A gépi fogkefék nem olcsók, megérik-e az árukat, annyival hatékonyabbak-e, amennyivel drágábbak? Ha az elektromos fogkefe mellett döntesz, melyik típusút érdemes választani? A fogakon keletkező lepedék eltávolítása a fogmosás feladata, ennek hatékonysága csökkenti a fogszuvasodást, az ínygyulladást, a fogínysorvadást, a fogágybetegséget. A megfelelő ideig és helyes technikával végzett fogápolás mind a kézi, mind a gépi fogkefével egyaránt jól kivitelezhető, de a klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy az oszcillációs-rotációs technikával kétszer annyi lepedék távolítható el, mint a kézi fogkefe használatával. Így hosszú távon az egészséges fogazat és íny megőrzésében nagyobb segítséget jelent.

A plakk 99,7%-át a nehezen hozzáférhető helyeken is jobban eltávolítja az elektromos fogkefe, mint a kézi fogkefe, a precíz és alapos tisztításhoz szükséges 2 percig tartó fogápolást pontosabban be tudjuk tartani a fogkefe jelzése miatt. Az Oral-B Triumph 5000 készülék már rendelkezik egy nyomásérzékelővel is, amely jelzi, ha túl erősen rányomjuk a fogkefét a fogunkra. Ha elektromos fogkefét vásárlunk, érdemes olyan modellt választani, amelynek biztosított a cserélhető fej utánpótlása, azaz lehet kapni hozzá tartalék fejeket.

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!