2020

Fog-Blog

Kézi vagy gépi fogmosást válasszam?

Biztosan Te is törted már a fejed azon, hogy gépi vagy kézi fogkefével tisztítsd a fogaidat. Milyen érvek szólnak egyik vagy másik mellett, ami megkönnyítené a döntést? A gépi fogkefék nem olcsók, megérik-e az árukat, annyival hatékonyabbak-e, amennyivel drágábbak? Ha az elektromos fogkefe mellett döntesz, melyik típusút érdemes választani?

A fogakon keletkező lepedék eltávolítása a fogmosás feladata, ennek hatékonysága csökkenti a fogszuvasodást, az ínygyulladást, a fogínysorvadást, a fogágybetegséget. A megfelelő ideig és helyes technikával végzett fogápolás mind a kézi, mind a gépi fogkefével egyaránt jól kivitelezhető, de a klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy az oszcillációs-rotációs technikával kétszer annyi lepedék távolítható el, mint a kézi fogkefe használatával. Így hosszú távon az egészséges fogazat és íny megőrzésében nagyobb segítséget jelent.

A plakk 99,7%-át a nehezen hozzáférhető helyeken is jobban eltávolítja az elektromos fogkefe, mint a kézi fogkefe, a precíz és alapos tisztításhoz szükséges 2 percig tartó fogápolást pontosabban be tudjuk tartani a fogkefe jelzése miatt. Az Oral-B Triumph 5000 készülék már rendelkezik egy nyomásérzékelővel is, amely jelzi, ha túl erősen rányomjuk a fogkefét a fogunkra. Ha elektromos fogkefét vásárlunk, érdemes olyan modellt választani, amelynek biztosított a cserélhető fej utánpótlása, azaz lehet kapni hozzá tartalék fejeket.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával