2020

Fog-Blog

Szeretnéd tudni, hogy milyen jól mostad meg a fogad?

Ha rosszul mostad meg a fogad, lepedék marad rajta, amelyet plakknak hívunk. A plakk fehér színű és nehezen látható, de ha kíváncsi vagy rá, illetve szeretnéd látni, plakkfestő tabletta segítségével megtekintheted. Semmi mást nem kell tenned, mint elszopogatni egy ilyen tablettát és láthatóvá válik, hogy mely területeken kell még javítanod a fogmosásod technikáján. A tablettát 6 éves kortól bárki használhatja, vele játékosan mutathatjuk meg a gyerekeknek, hogy hol kell jobban megmosni a fogukat. A kéttónusú tabletta különbséget tesz régi és új plakk között, a régi lepedék kék színű lesz, a friss plakk pedig piros színű lesz. Íze kellemes és helyes technikával könnyen eltávolítható a fogakról. Rendszeres használatával fogaink tisztábbak, egészségesebbek lesznek és egyszerűen kontrollálhatjuk fogmosásunk hatékonyságát. Érdemes ezt a festést este, lefekvés előtt végezni! Ha a fogainkon elszíneződést látunk, újra mossuk meg a fogakat mindaddig, míg a teljes felszínről száműzzük a színeket. Ráadásul néhány alkalom elég ahhoz, hogy feltérképezzük és egyúttal megszüntessük szájhigiénés hiányosságainkat. Próbáld ki Te is, érdemes, magad is meg fogsz lepődni a látottakon!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!