Munkatársaink

Csapatunk munkájának az a célja, hogy elégedett és egészséges mosolyokat csaljunk a páciensek arcára. Arra törekszünk, hogy rendelőnkben a páciens jól érezze magát, szeressen visszajárni hozzánk és hogy eloszlassuk a fogorvos szóból eredő félelmeket.

Dr. Völgyesi Adrienn

parodontológus szakorvos

Tapasztalatom szerint az emberek nagy többsége nem tudja, vagy nem ismeri fel, hogy fogágy betegségben szenved, pedig a fogágy épsége a legfontosabb pillére a fog/fogak megtartásának. Számomra nagy kihívás…

tovább olvasom
Agident Dr Borocz Agnes fogszakorvos

Dr. Böröcz Ágnes

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A rendelő vezető fogszakorvosa vagyok, célom mindig a családias hangulatú fogászat kialakítása volt, hogy a páciensek nyugodtan, vidáman, feszengés nélkül éljék meg a kezelést, élvezzék mosolyukat és bátran térjenek vissza éves kontrollra hozzánk. Mottóm: Reggel az első dolgunk egy mosoly legyen, mert az határozza meg az egész napunk hangulatát!

Dr. Schleffer Barna implantologus

Dr. Schleffer Barna

Implantációt végző szakorvos

Implantációkat végző fogszakorvos vagyok a rendelőben. Mindemellett esztétikai fogászattal foglalkozom, szakmai tudásom kongresszusokon, workshopokon fejlesztem, mivel a fogászat folyamatosan fejlődik. Mottóm: “ Csak két nap van egy évben, amikor semmit sem tehetsz: az egyik a TEGNAP, a másik a HOLNAP. Tehát csak a MA a megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy, tanulj és elsősorban élj!

Dr. Gólics Tamás fogorvos

Dr. Gólics Tamás

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már egyetemi tanulmányaim során felkeltette érdeklődésemet az endodoncia és az esztétikus restaurációk készítése. Úgy gondolom a fogak megőrzésével, helyreállításával a szép mosoly elérése mellett a pácienseim önbizalmán is javíthatok. A kezelések során mindig próbálok barátságos légkört kialakítani, hogy a beavatkozások után pácienseim őszinte mosollyal és elégedetten távozhassanak.

Dr. Gulyás Zsuzsanna

Fogszabályzó szakorvos

A rendelőben felbukkanó szabálytalan fogakat szedem rendbe, hogy szép, szabályos mosolyt varázsoljunk a pácienseinknek. Látható és láthatatlan készülék segítségével végzem a munkám. Mottóm: Fordítsd arcod a nap felé és minden árnyék mögéd kerül!

Virtlik Olga

Fogászati szakasszisztens

Több, mint 30 éve dolgozom fogászati asszisztensként, ebből 17 éve vagyok a rendelő oszlopos tagja. Jó érzéssel tölt el, hogy a páciensek felé tanúsított empátiám, kedvességem, türelmem a mai napig töretlen. Kedvenc gondolatom: “Nincs jutalom munka nélkül, győzelem erőfeszítés nélkül, győztes csata kockázat nélkül!”

Tószegi Zsuzsanna

Szájsebészeti asszisztens

Szájsebészeti, parodontológiai, implantológiai asszisztensi feladatokat látok el a rendelőben, korábban a Honvéd Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam, onnan ered szeretetem, tiszteletem, alázatom a szakma iránt. Munkámban kitartó, következetes és szigorú vagyok a páciensek érdekeit helyezem mindig előtérbe. Mottóm: Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!

Huszár Anikó

Fogászati szakasszisztens és dentalhigiénikus

2016 óta dolgozom fogászati asszisztensként, később elvégeztem a dentalhigiénikus vizsgát. Számomra fontos, hogy nyugodt, barátságos, vidám légkörben kezelhessük a hozzánk érkező, gyakran szorongó pácienseket. Ha a kezelés után felszabadultan és mosolyogva távoznak az emberek, az a legnagyobb sikerélmény. Mottóm: “Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van!”

Illes Viktor

Illés Viktor

Páciens és praxis koordinátor

Páciens és praxis koordinátor vagyok a rendelőben. A telefonos, vagy személyes időpont foglalások mellett, segítek a betegek félelmének leküzdésében, szorongásuk feloldásában a kezelések előtt. Mindezek mellett feladatom a rendelő adminisztratív tevékenységének elvégzése, kapcsolattartás partnereinkkel. Mottóm: “Mindegy milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz! “ (Buddha)

Hertelendy Lívia

Sminktetováló-PMU Artist

Korábban hivatásos búvárként dolgoztam, ahol a sminktetoválásnak köszönhetően nem kellett vízhatlan sminkkel vessződnöm. Azóta a munkám és a szenvedélyem lett a sminktetoválás, szeretném megkönnyíteni a nők, sportolók életét, mindezt fájdalommentesen.

Tuskán Mária

Fogászati szakasszisztens

10 év szakmai háttér után is bátran mondhatom, hogy minden nap örömmel és mosolyogva várom az új kihívásokat, feladatokat!

tovább olvasom

Lénárt Zsófia

Páceins koordinátor

Telefonos, vagy személyes időpont foglalások mellett, segítek a betegek félelmének leküzdésében, szorongásuk feloldásában a kezelések előtt. Mindezek mellett feladatom a rendelő adminisztratív tevékenységének elvégzése, kapcsolattartás partnereinkkel.

tovább olvasom

Büszkék vagyunk pácienseink mosolyára

Rólunk mondták
 • "Ajánlani tudom mindenkinek aki családias,megbízható bánásmódban szeretne részesülni! :)"

  Boér Melinda

 • "Csakis 5 csillag! Bár mindig rettegve érkezem, de mosolyogva távozom! :)"

  Monori Beáta

 • "Mi is idejárunk és küldjük a betegeket. Remek hely, magas szakértelemmel kombinálva!!!!”

  Szalay Tímea

 • "Profi munka nagyon jó hangulatban! :)”

  Szileczky Éva