2020

Szolgáltatásaink

Árjegyzék

Rendelőnkben a fogtömések és az általunk átadott fogpótlások kizárólag szövetbarát anyagból készülnek, nagy múltú és innovatív cégek termékei (nagyobbak közül pl.: 3M, GC, Kulzer, Dentsply Sirona, Kerr Corporation). A fogak restaurációihoz nem használunk Hg (higany) tartalmú anyagokat és a fogpótláshoz használt fémek nikkel- és berrilliummentesek.

Munkánkra garanciát vállalunk, melynek mértéke:
• fogtömésekre 1 év
• rögzített fogpótlásokra 2 év
• kivehető fogpótlásokra 1 év
• implantátumokra a Straumann cég örök garanciát vállal
• ICX implantátumokra a gyártó cég 5 év garanciát vállal

A garancia feltétele a megfelelő, fogorvosaink által előírt szájhigiénia fenntartása, a dohányzással kapcsolatos előírások betartása, az előírt, fenntartó ínykezeléseken legalább 6 havonta történő részvétel. Két egymást követő kontroll vizsgálat elmulasztása (6 havonta szükséges) a garancia elvesztését vonja maga után. Elvész a garancia abban az esetben is, ha a páciens más fogorvossal, más rendelőben az elvégzett munkánkon javítást végeztet.

A kezelések első lépése a dentálhigiénikus által végzett fogkőeltávolítás, hiszen tiszta, fogkőmentes, gyulladásmentes szájban lehet csak esztétikailag és funkcionálisan szép és jó munkát végezni.

Áraink tájékoztató jellegűek, orvosaink gondos vizsgálat és a diagnosztikai eljárások kiértékelése után speciális, szakmai szempontokat figyelembe véve adnak egyénre szabott árajánlatot, tájékoztatást a várható kockázatokról.

Köszönjük, hogy bizalmával megtiszteli rendelőnket!

Letölthető árlista: Agident_2020

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával