2020

Munkatárs

Dr. Völgyesi Adrienn

Tapasztalatom szerint az emberek nagy többsége nem tudja, vagy nem ismeri fel, hogy fogágy betegségben szenved, pedig a fogágy épsége a legfontosabb pillére a fog/fogak megtartásának. Számomra nagy kihívás, hogy megtartsam a páciensek fogait, helyrehozzam a fogágy defektusait, “visszanövesszem a lehúzódó ínyt, visszaadva ezzel a fehér és rózsaszín esztétika megfelelő egyensúlyát. Mottó: A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit legjobban szeret.” (Napoleon Hill)

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával