2020

Magunkról

agident fogaszati rendelo2001. április 01-én nyitott meg rendelőnk a belváros egyik legszebb utcájában. Kezdetben még csak egy orvos és egy asszisztensnő dolgozott együtt, majd bővült a létszámunk, hogy minél több szakterületen megoldjuk a pácienseink fogászati és esztétikai problémáit.

Főbb szakterületeink:
Prevenciós fogászat
Esztétikai fogászat
Fogpótlás
Endodontia (gyökérkezelés, gyökértömés)
Parodontológia
Implantáció
Fogszabályozás
Fogeltávolítás
Mikroszkópos kezelés
Gyerekfogászat
Sminktetoválás

A kezeléseket dr. Böröcz Ágnes esztétikai fogszakorvos, dr. Völgyesi Adrienn parodontológus szakorvos, dr. Schleffer Barna implantációt végző szakorvos és dr. Gulyás Zsuzsanna fogszabályozó szakorvos látja el.

Agident Fogaszati rendelo Egymás munkáját segítjük, kiegészítjük, előfordulhat, hogy egyes kezeléseket megosztunk egymás között, ehhez megértésüket kérjük.

Virtlik Olga, Tószegi Zsuzsanna és Huszár Anikó fogászati szakasszisztensként segíti a fogorvosok munkáját.

Az orvosi érzéstelenítésnek köszönhetően teljesen fájdalommentes kozmetikai-, és  sminktetoválásokat Hertelendy Lívia végzi.

A recepciós feladatokat Illés Viktor látja el, Ő intézik a betegberendeléseket is, hozzá lehet fordulni időpont módosítás miatt is.

Szorongani, izgulni, félni nem érdemes, nálunk minden kezelés egy mosollyal kezdődik, szükség esetén érzéstelenítővel folytatódik majd jön a relaxáció, néhány kezelésnél még szundikálni is lehet! Látogasson el hozzánk! Jelentkezzen be online!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával