Foglalj időpontot online

fogorvosi szűrővizsgálattömésfogpótlásfogbeültetésfoghúzásbölcsességfog eltávolításfogszabályozásgyökérkezelésbetétkészítésgyerekfogászatfogínysorvadás kezeléserendelői fehérítésutókezelésállkapocsizületi fájdalomsmink tetováláskozmetikai tetoválásegyéb beavatkozás

Dr. Völgyesi AdriennDr. Schleffer BarnaDr. Böröcz ÁgnesDr. Gulyás ZsuzsannaDr. Gólics TamásHertelendy Lívia

fogfehérítésfogkő eltávolításpolírozásszájápolási tanácsadás

8-1212-1616-20

Szükséges dokumentumok

Az első fogászati kezelés előtt az alábbi dokumentumok kitöltését kérhetjük Pácienseinktől rendelőnkben. Amennyiben szeretné megspórolni azt az időt, innen le is tudja tölteni. Utána nincs más dolga, mint kinyomtatni, kitölteni és az első kezelésre elhozni. Előtte kérdezzen rá, hogy személyesen Önnek, melyik dokumentumra lesz szüksége! A rendelőben találkozunk.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával