2020

Foglalj időpontot online

  fogorvosi szűrővizsgálattömésfogpótlásfogbeültetésfoghúzásbölcsességfog eltávolításfogszabályozásgyökérkezelésbetétkészítésgyerekfogászatfogínysorvadás kezeléserendelői fehérítésutókezelésállkapocsizületi fájdalomegyéb beavatkozás

  Dr. Völgyesi AdriennDr. Schleffer BarnaDr. Böröcz ÁgnesDr. Hanzsér ZitaDr. Varga EszterVarga Viktória

  fogfehérítésfogkő eltávolításpolírozásszájápolási tanácsadás

  8-1212-1616-20

  Szükséges dokumentumok

  Az első fogászati kezelés előtt az alábbi dokumentumok kitöltését kérhetjük Pácienseinktől rendelőnkben. Amennyiben szeretné megspórolni azt az időt, innen le is tudja tölteni. Utána nincs más dolga, mint kinyomtatni, kitölteni és az első kezelésre elhozni. Előtte kérdezzen rá, hogy személyesen Önnek, melyik dokumentumra lesz szüksége! A rendelőben találkozunk.

  Szolgáltatások

  Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

  Hűségprogram

  Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

  Partnerek

  Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
  ✔ Fizetés bankkártyával
  ✔ Fizetés SZÉP kártyával
  ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával