Szolgáltatásaink

Fájdalommentes sminktetoválás

Rendelőnkben a sminktetoválás az orvosi háttérnek köszönhetően garantáltan fájdalommentes! Segítünk az arcodhoz tökéletesen illő sminktetoválás kiválasztásában, majd érzéstelenítjük az adott területet.

Fájdalommentes kozmetikai tetoválás

A sminktetoválás minden esetben elégedett vendégeket szül és megkönnyíti mindennapjainkat. Ennek ellenére sokan félnek a fájdalmas kezeléstől és inkább lemondanak erről a lehetőségről. Rendelőnkben orvos érzésteleníti a tetovált részt, ezáltal lesz a beavatkozás teljesen fájdalommentes!

A kozmetikai tetoválás eredménye lehet természetes, sminkelt hatású, vagy látványos sminkelt hatású az egyéniségedhez igazítva.

BEJELENTKEZÉS:
Jelentkezz be online a rendelo@agident.hu email címen, vagy telefonon a 06 30 680 6698 számon.

Kinek ajánljuk a fájdalommentes, tartós sminktetoválást?
– Azoknak, akik már ébredéskor és a nap 24 órájában tökéletes sminket szeretnének
– Sportolóknak
– Azoknak akik sokat utaznak
– Úszóknak, búvároknak
– Akik nem látnak elég jól a sminkeléshez
– Akik korrigálni szeretnének valamilyen egyenlőtlenséget, vagy hiányosságot az arcukon
– Gyerekes édesanyáknak
– Akiknek fontos a külsejük és a tökéletes megjelenés

Fájdalommentes ajak tetoválások
Ha ajkaid keskenyebbek, mint szeretnéd, a színe fakó, a sok herpesz miatt, vagy valamilyen sérülés következtében az éle elmosódott vagy csak egy kis színt szeretnél ajkaidra, esetleg a rúzsozott hatást kedveled akkor Neked is ajánljuk az ajaktetoválást!

Fájdalommentes szájtetoválás árak

 

Fájdalommentes kozmetikai tetoválás

Fájdalommentes szemhéj tetoválások
A szemkontúr minden nőnek jól áll! Kinyitja, nagyobbítja a szemet legyen az egy diszkrét, természetes hatású szempilla sürítés, vagy egy határozottabb tusvonal. Minden esetben alapos előrajzolás segít eldönteni, hogy melyik vonal áll a legjobban.

Szemhéj tetoválás

 

Fájdalommentes sminktetoválás

Sminktetoválás árak:

Szemhéj felül vékony kontúrral 1,5 óra – 54,000 Ft
Szemhéj felül normál kontúrral 2 óra – 64,000 Ft
Szemhéj felül vastag kontúrral 2,5 óra – 74,000 Ft
Alsó szemhéj 1 óra – 32,000 Ft
Ajak félsatírozással 2,5 óra – 92,000 Ft
Ajak teljes satírozással 3 óra – 102,000 Ft
Ajak színátmenettel 4 óra – 114,000 Ft
Konzultáció 0,5 óra – 5,000 Ft
Injekciós érzéstelenítés – 4,000 Ft
Korrekció (3 hónapon belül) – Ingyenes
Korrekció, megerősítés (fél éven belül) – Alapár 20%-a
Egy alkalmas frissítés (2 éven belül) – 30% kedvezménnyel
Elszineződött tetoválások elfedése – 30,000 Forint

Sminktetoválás árak

Gyakori kérdések sminktetoválással kapcsolatban

A korrekció ingyenes?
A sminktetoválás egyszeri korrekciója 3 hónapon belül ingyenes.

Mikor vehetek ingénybe Botox, vagy egyéb ránctalanító, arcfeltöltő kezelést?
Négy héttel a sminktetoválást megelőzően, vagy 4 héttel a sminktetoválás után.

Fájdalommentes a sminktetoválás?
Igen, létezik! Kérésre nem csak felületi, hanem injekciós érzéstelenítésben részesítünk, miután felrajzoltuk ceruzával az arcodra a tetoválni kívánt területet. Így a sminktetoválás fájdalommentes lesz, hiszen a tetovált terület végig érzéstelenítve lesz.

Mennyi időig tartanak a sminktetoválások?
A sminktetoválások 1-3 évre szólnak, nem létezik végérvényesen szép és örökös sminktetoválások! A festék színe az idővel megváltozik, sok esetben igen előnytelenül, melyet nagyon nehéz korrigálni, sokszor csak lézerrel lehet eltávolítani.

Milyen gyakran kell fríssíteni, megerősíteni a sminktetoválásokat?
Egyedi, bőrtípustól függő, de függ az életkortól, környezeti hatásoktól (pl. sugárzás), a bevitt pigment minőségétől, mennyiségétől, szín erősségétől.

Miért kopik ki a sminktetoválás?
Bőrünk életünk végéig kopik, ez egy természetes megújulási folyamat. Az alsóbb sejtsorok tolódnak felfelé, a bőr felszíne pedig folyamatosan kopik, átlagosan 28 naponta kicserélődik. A tetovált bőr a festékezett bőrréteggel együtt szintén kopik, ezért halványodnak el a sminktetoválások.

Milyen időközönként érdemes a sminktetoválást frissíteni, megerősíteni?
Az átlag alapján a szemöldöktetoválásokat 1-2 éven belül, a szemhéj- és ajaktetoválásokat 2-4 évente szükséges frissíteni, ahhoz, hogy folyamatosan szép és üde legyen.

Sminktetoválást követően lehet sportolni?
Nem javaslunk semmilyen aktív fizikai, izzadással járó igénybevételt 4-5 napig a sminktetoválást követően.

Minden esetben szükséges a sminktetoválás korrekciója?
A végleges szín kialakulása 3-4 hét alatt történik meg. Ezért 1 hónap múlva, de maximum 3 hónapon belülel kell végezni egy korrekciós, ismétlő, megerősítő sminktetoválást, melynek célja a tartósság, a kívánt színárnyalat és a homogén színezettség elérése. A minőség és a tartósság miatt fontos ennek a betartása.

Hogy fogok kinézni közvetlenül a sminktetoválást követően?
A tetoválás helyén az arc 2-3 napig duzzadtabb lesz, a festék pedig sötétebb.

Terhesség, vagy szoptatás idején csináltathatok sminktetoválást?
Nem vállalunk terhesség, vagy szoptatás idején sminktetoválást.

Hány éves kortól lehet sminktetoválásom?
18 éves kortól.

Van felső korhatár?
Nincs. A tökéletes megjelenés minden korban pontosan ugyan olyan fontos egy magára valamit adó nőnek. Idősebb korban a szemöldök megritkulhat, elvékonyodhat, hiányossá válhat, a száj színe fakó lehet, ami mind indokolttá teszi a tartós sminktetoválást.

Kontaklencse, műszempilla
Szemhéjtetoválás előtt a műszempillákat le kell szedetni, a kontaklencsét pedig szintén el kell távolítani a szem felületéről. A műszempillákat, valamint a kontaklencsét is két hét múlva, a gyógyulást követően lehet visszahejezni.

Herpesz
Akinek valaha is volt herpesze, annak sajnos megbújuk a szervezetében ez a vírus és bizonyos hatásokra aktivizálja magát. Az ajaktetoválás előhozza ezt a problémát. Herpesz ellenes gyógyszer alkalmazásával megelőzhető, hogy a friss ajaktetoválásnak ne essen semmi baja. Három nappal az ajaktetoválás előtt érdemes elkezdeni szedni a gyógyszert (Pl. Telviran, vagy Herpesin) megelőzés céljából. A korrekció előtt is ugyan úgy szedni kell a tablettát, mint első alkalommal.

Sminktetoválások utóápolása
Mindegyik sminktetoválást 7-10 napig utókezelni, ápolni, krémezni kell! Ennek hiányában a tetoválás kiszáradhat és a bőr kidobhatja a pigmenteket, így hiányossá, foltossá válhat a sminktetoválás. Sminktetoválást után 2 hétig nem érheti víz és nem szabad direkt UV sugárzásnak kitenni. TILOS a szolárium, direkt napozás, szauna, uszoda, gyógyfürdő, gőzfürdő. A friss sminktetoválást nem szabad kitenni fertőzésveszélynek. TILOS kapargatni, vakargatni. A gyógyulás során viszkethet, ez normális, de nem szabad dörzsölni, csak finoman átsimítani. A tetovált területet csak száraz hideggel jegeljük pl. jégzselével. Elfagyasztani a bőrt nem szabad!

Közvetlenül sminktetoválás után mi a teendő?
Közvetlenül a sminktetoválást követő 1-6 órában a szivárgó szövetnedveket tiszta, száraz zsebkendővel finoman le kell törölni, hogy ne tudjon rászáradni a bőrre. Ezután rögtön kenjük be ápoló krémmel, balzsammal, de csak vékony rétegben!

Hogyan változik a sminktetoválás a gyógyulási időszakban?
A friss sminktetoválások erős, intenzív színűek. Ezért nem kell aggódni, mert kb. 30-50%-kal is halványodni fog. Már az első héten a gyógyulás jeleként le fog hámlani egy réteg, ezáltal is sokat változik a színe. Fokozatosan, 3-4 hét múlva alakul ki a vágleges szín. Egy hónapig folyamatosan változhat, mielőtt beáll a végleges színe. A bőr 1-2 napig akár egy hétig is ödémás lehet, ami szintén helyre fog állni. A gyorsabb gyógyulást a száraz jegelés segíti. Ha véletlenül nem úgy alakul a színe ahogy vártad, akkor sem kell aggódni, mert a korrekció elkalmával még lehet módosítani, még akár halványítani is!

Mikor nem végezhető sminktetoválás?
Terhesség, szoptatás, epilepszia, idegrendszeri betegség, cukorbetegség, vérzékenység, véralvadásgátló tabletta szedése, szív- és érrendszeri betegség, bármilyen fertőző betegség, alkohol, vagy tudatmódosító szerek hatása alatt. Sminktetoválása a kezelő orvos alátámasztásával elvégezhető cukorbetegség és hemofilia (vérzékenység) mellett.

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával