2020

Fog-Blog

Megvalósítható a home office a fogorvosoknál?

A koronavírus fertőzés miatt merült fel, hogy aki teheti home office formában végezze el munkáját a cégeknél. Elgondolkodtunk kis csapatunkkal az ötleten, de csak mosolyogtunk, hiszen a fogorvosi tevékenység nem igazán végezhető el ily módon. Vagy mégis valamilyen szinten megvalósítható? fogorvos sos A lehetőség  hamar megérkezett! Kicsit bizarr a történet, de beláttuk, nem is olyan megvalósíthatatlan a fogorvosi home office, bár  a mi home office munkánk eltér a megszokott tartalomtól. Délutános műszakom miatt a délelőttöt otthonomban töltöttem, amikor a honlapunkon keresztül megkeresés érkezett hozzám. Egy győri aggodó anyuka kérte segítségünket kisfia fogászati problémája megoldására. Látta facebook oldalunkon a 2016 szeptemberében elvégzett beavatkozásunkat, amikor egy kis betegünk iskolai balesete következtében kirepült maradó felső metszőfogát visszahelyeztük a helyére. Ennek a bejegyzésnek a hatására kért tőlünk tanácsot, fényképet küldött a kisfia fogairól, amelyen jól látható volt a probléma, amelyre keresett az anyuka megoldást. Nem tudott a közeljövőben Budapestre jönni gyermekével, de szerette volna tudni, mi van a kis lurkó fogával, hogyan tudná meggyógyítani. A fényképet látva, kértem még más irányú felvételt is, elmondott még néhány fontos infót és végül tanácsokkal láttam el, ami megnyugtatta és nagyon hálás volt a gyors segítségért. online fogorvosi segítség A mai digitális világban már nincs lehetetlen, a technika rengeteg lehetőséget rejt magában, az okos telefonokkal már a fogászati home office „kezeléssel” is segíteni tudunk, legalább tanácsok szintjén. Természetesen nem tudunk fogat húzni, vagy tömni, nem lehet fogpótlást készíteni de egy jó tanács, egy javaslat nagy segítség lehet a tanácstalan pácienseknek. Száz szónak is egy a vége, ha nem teljes körű, de hasznos lehet a fogorvosi home office!

Szolgáltatások

Felejtse el eddigi kellemetlen fogászati élményeit! Az Agidentnél közvetlen és oldott légkör fogadja Önt, kollégáinkkal pedig azért dolgozunk nap mint nap, hogy minden fogászati problémára megoldást nyújtsunk.

Ismerjen meg minket!

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzes fizetésen túl az alábbi fizetési módok vannak: ✔ Fizetés bankkártyával ✔ Fizetés SZÉP kártyával ✔ Fizetés egészségpénztári kártyával

Kukkantson be a rendelő mindennapjaiba, ismerje meg kollégáinkat magánemberként is, és ne maradjon le hasznos tartalmainkról sem!