Fog-Blog

Kik a „láthatatlan” segítői rendelőnknek?

Ki gondolná, hogy hány olyan ember segíti rendelőnk munkáját, akik nincsenek nevesítve, a páciensek nem is találkoznak velük, de munkájukkal hozzájárulnak, hogy gördülékeny, tiszta, probléma mentes legyen a rendelés. Ezek az emberek mind hozátesznek sikereinkhez, felsorolásuk nem is olyan egyszerű.

Reggelente tisztaság fogadja dolgozóinkat, pácienseinket a takarító csapat éjszakai munkája után. Kiürítik a szemeteseket szétválasztva a veszélyes hulladékot, a szelektív szemeteket, szellőztetnek,  felporszívóznak, felmosnak, portalanítanak, kimossák, fertőtlenítik  a mosdókat, mosogatókat, WC-ket, letörlik a bútorokat, elvégzik a rendszeres feladatokat, pl ajtó, ablak, hűtő, konyha szekrény tisztítás, feltöltik a szappanadagolókat, papírtörlő tartókat, a szemeteseket ellátják tiszta zacskókkal.És még sorolhatnánk! Köszönjük munkájukat!

A gépek működéséhez szükségünk van szerelőkre, akik meghibásodás esetén telefon hívásunkra azonnal jönnek és elhárítják a hibát, kicserélik, beszerzik a hiányzó, rossz  alkatrészeket, egyszerűbb esetben telefonon nyújtanak segítséget, ha magunk is megbirkózunk a javítással. Velük néha találkoznak a páciensek is! Gyorsak, precízek és mosolyogva jönnek, még akkor is, amikor már túl vannak a munkaidejükön, hogy tudjunk a rendelési időben dolgozni, ne kelljen lemondani a kezeléseket. Hálásak vagyunk nekik munkájukért!

Külön köszönettel tartozunk az informatikai hátteret biztosító munkatársainknak, akik szerencsére már sok esetben távolból is tudnak nekünk segíteni. Néha a pokolba kívánhatnak minket, hiszen nem vagyunk túl képzett csapat a számítógépek kezelésében. Kivételt képeznek ez alól fiatal orvosaink,  akik már a születésükkor magukba szívták az informatika csínyját-bínját. Számítástechnika nélkül már nem lehet a mai világban élni, de az idősebbek nem olyan profik, így gyakran adunk meglepő feladatokat az informatikusoknak. Ők is éjjel-nappal szolgálatban vannak, hogy zavartalanul tudjuk rögzíteni a kezeléseket a rendszerbe. Köszönjük, hogy megoldják a „váratlan hibákat”, amiket a gép kiír!

Láthatatlan segítőink még a fogászati kereskedő cégek, amelyek teljesítik rendeléseinket, beszerzik a kért anyagokat, eszközöket, még a váratlan kéréseknél sem néznek ránk nagy szemekkel, hanem előkerítik azt, amit szeretnénk kapni. Jelzik az új eljárásokat, anyagokat, eszközöket, nincs lehetetlen kérés, előteremtik a dolgokat még a föld alól is, ha kell! Néha előfordul, hogy „észrevétlenül” kifogy valami, a recepciósok hívására rövid időn belül már hozzák is a kért anyagot, hogy munkánk gördülékeny legyen. Sokszor még késő este is hozzák a megrendelt árut fáradságot nem kímélve! Köszönjük önzetlen segítségüket!

A fogtechnikusokról sem szabad megfeledkeznünk, bár ők egy kicsit kevésbé „láthatatlanok”, ők többet találkoznak a páciensekkel, hiszen a szép, esztétikus, az arccal harmonizáló fogpótlás elkészítéséhez elengedhetetlen a személyes találkozás. Ők készítik a gyönyörű fogműveket, nekik küldjük el a páciensekről általunk készített fotókat, lenyomatokat, nekik mondjuk el a betegek kívánságait, amelyek néha nehéz feladat elé állítják őket. A páciensek mindig „tegnapra„ kérik a fogakat, nem szeretnek sokáig fog nélkül lenni,a mi érthető is, de a munkafázisokat nem minden esetben lehet rövidíteni. Nekik is haladni kell a fejlődésben, mindig nyomon kell követniük az új technológiákat. Hálásak vagyunk gyorsaságukért, innovatív tevékenységükért is!

Szolgáltatások

Orvosaink és asszisztenseink az orvostudomány fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzésekkel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön.

Hűségprogram

Hűséges pácienseinknek az Agident Hűség Program keretében évente egyszer ingyenes konzultációt tartunk. A Hűség Programban való részvétel egyetlen feltétele az évente ajánlott szűrővizsgálaton rendelőnkben való részvétele. A kezelésről további részleteket itt találhat.

Partnerek

Rendelőnkben a készpénzfizetésen lehetőségen túl az alábbi fizetési lehetőségek vannak:
✔ Fizetés bankkártyával
✔ Fizetés SZÉP kártyával
✔ Fizetés egészségpénztári kártyával